The coucouclub lanceert de beauty tool van dit moment!

Een eeuwenoud Chinees beautyritueel herleeft! Geroemd als de: ‘work-out voor het gezicht’, ‘natuurlijke facelift’, ‘gezichtsafslanker’ en ‘verjongende beautytool met helende werking’, lanceert The Coucou Club haar eerste product: Coucou Jade & Rose Quartz Rollers! Let’s roll. Waarom? De voordelen op een rij: 
  • De rollende beweging zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen) waardoor donkere kringen, wallen en opgeblazen wangen verminderen. Ideaal voor (te) vroege ochtenden!
  • De gezichtsroller verstevigt de gezichtsspieren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je je gezicht een natuurlijke facelift geeft.
  • Rollen met de Jade of Rose Quartz Roller is als een mini-bindweefselmassage. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, wat voor een vermindering van fijne lijntjes en rimpels zorgt.
  • Het rollen verbetert de huidtextuur en de helderheid van je teint, waardoor je die natural glow krijgt.
  • Je skincareproducten worden beter opgenomen tijdens gebruik van de roller én de roller heeft een verkoelende, ontspannende werking.

Wat is het verschil tussen de twee Coucou Rollers? 
De Coucou Rollers zijn gemaakt van 100% natuurlijke jade (groene edelsteen) en rozenkwarts (roze kristal). Het verschil zit ‘m in de holistische werking. De jade-steen staat bekend om haar positieve werking op het zenuwstelsel, zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest en verdrijft negatieve energie. De rozenkwarts staat voor liefde, voor jezelf én voor de ander. Het verhoogt het zelfvertrouwen, vermindert stress en balanceert emoties.

Hoe gebruik je de Coucou Rollers? 
Voor het ultieme effect adviseren we dagelijks vijf tot tien minuten te rollen. Gebruik de roller op een gereinigde huid, eventueel in combinatie met een serum of dag- of nachtcrème. Tip: bewaar je Coucou Roller in de ijskast voor een extra verkoelend en verstevigend effect.

Prijs & verkoopinfo
Coucou Jade Roller: €35,-
Coucou Rose Quartz Roller:
 €45,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met hello@thecoucouclub.com • www.thecoucouclub.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *