MenaQ7 – De pionier van Vitamine K2

Voor het behoud van sterke botten …en meer

MenaQ7 is het meest onderzochte vitamine K2 supplement in wetenschappelijke studies, onder andere in Maastricht en Utrecht. Vitamine K2 heeft meerdere functies in het lichaam. Vele studies tonen aan dat een niet-optimale vitamine K-status gevolgen heeft voor onze gezondheid. Vitamine K2 is onder meer belangrijk voor een goede botopbouw, het behoud van sterke botten. De komende jaren wordt meer bevestiging op andere gezondheidsindicaties verwacht. 

Meest effectieve vorm
Vitamine K2, in de vorm van menaquinone-7, komt voort uit fermentatie van natuurlijke bronnen. Een belangrijke innovatie zorgt voor een grotere zuiverheid en stabiliteit van menaquinone-7 in de natuurlijke vorm. Dit maakt de vitamine K2 in MenaQ7 goed opneembaar en beter beschikbaar voor het lichaam.

De pionier van vitamine K2
Als eerste in Europa introduceerde Springfield deze innovatie in 2006. Toen al zagen wij de grote reikwijdte van dit bijzondere supplement. Velen volgden daarna.

Elke levensfase een andere behoefte
In ieder lichaam – van jong tot oud – speelt vitamine K2 een belangrijke rol. De behoefte aan vitamine K2 kan per persoon verschillen. Daarom is MenaQ7 verkrijgbaar in diverse varianten:

MenaQ7 45 met 45 mcg vitamine K2 + 5 mcg vitamine D3  |  60 tabletten
Van belang voor de samenstelling van de botten. Ook voor kinderen vanaf vier jaar.

MenaQ7 Fortemet 180 mcg vitamine K2 + 5 mcg vitamine D3 |  30 & 60 V-capsules
Een hoger gehalte aan vitamine K2 zorgt voor een optimale voorziening. Voor het behoud van sterke botten en meer… Voor volwassenen vanaf ± 40 jaar.

MenaQ7 360 met 360 mcg vitamine K2  |  30 V-capsules 
Extra sterk. Voor mensen met een verhoogde behoefte. Vooral voor senioren. Ook geschikt voor veganisten.

Let op: Neem geen vitamine K2-supplementen wanneer u antistollingsmiddelen van het coumarinetype neemt.

Meer informatie: Springfieldnutra.com/menaq7   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *