Weleda breidt haar Mama-lijn uit

Weleda, producent van natuurcosmetica, breidt haar Mama-lijn uit met een 100% natuurlijke Tepelzalf. Deze beschermt en verzorgt de tepels tijdens de borstvoedingsperiode zonder de borstvoeding te beïnvloeden. Weleda Tepelzalf is vanaf november 2019 verkrijgbaar.

Bescherming en verlichting
Het is belangrijk om de tepels en de omliggende huid tijdens de borstvoedingsperiode goed te verzorgen zodat deze soepel blijft. Tepelzalf is gemaakt van zuivere wolwas, bijenwas, olijf-en zonnebloemolie en extract van Calendula. De zalf beschermt de tepels en biedt verlichting. “Tepelzalf is veilig voor zowel moeder als baby, en hoeft niet afgewassen te worden voor de volgende voeding. Daarnaast is Tepelzalf ongeparfumeerd, zo wordt de baby niet afgeleid door de geur.” legt Roelien uit.

Pijnlijke tepels en tepelkloven voorkomen
Ruim 80% van de net bevallen vrouwen start met het geven van borstvoeding. Een bijzonder en spannend moment. Weleda ondersteunt de moeder om de borstvoeding zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. “Tijdens een zwangerschap worden de tepels groter en gevoeliger. Zodra de baby is geboren en aan de borst begint te drinken, doet hij dat met een flinke druk en zuigkracht. Gemiddeld drinkt een baby de eerste weken om de 3 uur, dus geeft de moeder ongeveer 8 keer per etmaal borstvoeding. Verkeerd aanleggen of problemen bij het aanhappen kunnen tot pijnlijke tepels en zelfs tepelkloven leiden. Weleda Tepelzalf kan pijnlijke tepels of kloven voorkomen.” vertelt Roelien de Jonge, product specialist bij Weleda.

Weleda Tepelzalf

  • Verzorgt en beschermt de tepels
  • Beïnvloedt de borstvoeding niet
  • Is ontwikkeld samen met verloskundigen en apothekers
    25 g | € 9,99

Weleda Mamaverzorging
Tepelzalf is onderdeel van Weleda Mamaverzorging. Deze lijn bestaat uit 100% natuurlijke producten die ondersteunen tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

v.l.n.r. Zwangerschapsolie 100 ml € 16,99 Helpt striae voorkomen | Bio Borstvoedingsthee 40 g € 5,65 Voor een ontspannen borstvoeding | Perineum Massageolie 50 ml € 13,99 Helpt een knip of inscheuren voorkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *