Textuur? Zacht! Bescherming? Top

 
Met DERMASENCE Solvinea Med LSF 50+ geniet je veilig van de zon

Wanneer de zomer zich eindelijk van haar beste kant laat zien, genieten we er elke minuut van. Een fietstocht naar de zee, een barbecue in het park of een ijsje in een café — het kan eindelijk weer! Zorgeloos genieten van het zonnige seizoen? Daarbij is een betrouwbare zonnebrand onmisbaar. Wanneer de zonnestralen onze huid “kussen” willen we immers geen of rode, verbrande huid overhouden! De DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ biedt daarom gegarandeerd de beste zonbescherming. Laat die zon maar doorkomen!

DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ – Veilig zonnen, fijne textuur
De DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ is een zonnebrand-gelcrème met een extra lichte textuur. De zeer hoge UV-A- en UV-B-filters bieden een intensieve bescherming, tot in de diepere huidlagen. Hierdoor beschermt het product vooral de lichaamsdelen vaak blootgesteld worden aan de zon optimaal — zoals het gezicht, de nek en decolleté — en gaat het gelijktijdig huidveroudering door Uv-stralen tegen.

Dankzij de lichte, gelachtige formule is de DERMASENCE Solvinea Med LSF 50+ prettig aan te brengen en bovendien geschikt voor de vette en onzuivere huid. Het hydrateert namelijk zonder de poriën te verstoppen. De lichte textuur maakt het product zelfs ideaal voor een huid die neigt naar rosacea en Mallorca-acne. De ingrediënten bisabolol, panthenol en vitamine E hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking, terwijl sheaboter de huid intensief voedt.

De gelcrème beschermt perfect, smeert gemakkelijk uit en wordt snel geabsorbeerd door de huid – de DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ is daarmee de ideale zonbescherming voor elk huidtype.

We wensen je een geweldige zomer!

Toepassing
Breng de crème royaal aan voordat u in de zon gaat. Regelmatig herhalen, vooral na het zwemmen, zweten of afdrogen om de beste bescherming te behouden.

Productinformatie
DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+
Inhoud: 150 ml
Prijs: 27,30 EUR

Bescherming tegen de zon op het hoogste niveau — met verrassend lichte textuur. De DERMASENCE Solvinea Med LSF 50+ heeft een zeer hoge waarde UV-A / UV-B bescherming en biedt de meest intensieve bescherming, zelfs voor de gevoelige of vette huid, evenals een huid die neigt naar allergische reacties en rosacea. Zo kun je zorgeloos genieten van de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *