Lovechock Rocks voor Moederdag

We hebben nogal wat te danken aan Moeder Aarde. Het feit dat we bestaan, bijvoorbeeld. En chocolade, want geen aarde = geen cacao. Lovechock zet daarom gedurende de maand mei Moeder Aarde en alle andere moeders extra in het zonnetje met een inspirerend cadeautje bij Lovechock Rocks. In ieder doosje Lovechock Rocks zit een prachtig geïllustreerde Mother Earth kaart met een boodschap die je weer herinnert aan je eigen kracht. De Rocks zijn er in drie smaken: Mulberry/Hemp Seed, Almond/Cinnamon en Raisin/Coconut. Ze hebben allemaal een eigen boodschap, passend bij de smaak. De Rocks zijn samen met de Mother Earth kaarten verpakt in vrolijke doosjes: een liefdevol cadeautje voor Moederdag.

Lovechock HR ROCKS packshot Mother Earth-cards sticker NL 2 300dpiHappiness, Growth en Gratitude, dat is de inspiratie die Lovechock met de Lovechock Rocks meegeeft. De kleurrijke illustratie op de voorkant van de kaart toont Moeder Aarde in al haar vruchtbare en rijke vormen. Wie goed kijkt, spot ook het symbool voor creatie en vruchtbaarheid: Seed of Life. Achter op de kaartjes staat een inspirerende boodschap die persoonlijk geschreven is door de oprichter van Lovechock, Laura de Nooijer. Naast haar ode aan Mother Earth is op het kaartje een poëtisch geschreven affirmatie (een positieve zelfsuggestie) te vinden en een liefdevolle oefening die helpt te herinneren aan de mooie kwaliteiten in onszelf. Een beetje Food for Thought, zeg maar.

Iedere kaart past bij het karakter van de chocolade. Zo hoort Growth bij Raisin/Coconut omdat rozijnen en kokosnoot je een vrolijk en energiek gevoel geven. Gratitude past bij de warme gloed en aardse tonen van Almond/Cinnamon. De hennep in Mulberry/Hemp zorgt voor gelukstofjes, daar hoort dus Happiness bij. De kaartjes kun je op je spiegel hangen, met je meedragen voor een snufje geluk of ze achterop je smartphone plakken voor een beetje mindfulness op ieder moment van de dag.

Prijs: € 4,49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *