L’Oréal opent outlet store in Roermond

Op 24 juni 2015 heeft L’Oréal Nederland in de Designer Outlet Roermond haar allereerste outlet store geopend. De winkel zal de bekende beautymerken L’Oréal Paris,Maybelline, essie en Garnier gaan voeren, allen onderdelen van de L’Oréal groep.

Voor de komst van L’Oréal kende Designer Outlet Roermond nog geen vergelijkbare cosmetica outlet. De l’Oréal Outlet krijgt de look & feel van een parfumerie waarbij de internationale merken L’Oréal Paris, Maybelline, essie en Garnier met de beste kortingen worden aangeboden. De nadruk zal liggen op het make-up assortiment welke 70% van de winkel zal omvatten. Daarnaast vindt men in de store een telkens wisselend aanbod van huidverzorging, zonbescherming, haarverzorging en stylingproducten. Het aanbod bestaat uit producten die je niet langer in het gewone winkelaanbod kunt vinden. De gemiddelde outletprijs ligt 50% lager dan de adviesverkooprijs.

20150624_loreal-roermond_004-4628_2Het openen van de outlet winkel is onderdeel van L’Oréal’s internationale sustainability strategie waarbij het verminderen van waste een belangrijke pijler is. “In plaats van producten die uit het assortiment gaan te vernietigen, willen we deze een tweede leven geven. De outlet store is voor L’Oréal een mooie manier om producten die de eindconsument niet hebben bereikt via de reguliere kanalen opnieuw aan te bieden en verspilling tegen te gaan.”

“In een tijd waarin recycling en milieuvriendelijke oplossingen centraal staan is het voor ons vanzelfsprekend dat een bedrijf met zulke mooie producten en merken als L’Oréal hier ook aan bijdraagt”, zegt Raphaëlle Sabran-Egasse, General Manager Consumenten Producten Divisie L’Oréal Nederland.
Op dit moment heeft L’Oréal in Europa al 11 outlet stores (5 in Frankrijk, 4 in Italië, 1 in Oostenrijk en 1 in Spanje).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *