Een lekkere geur voor een goed humeur

Lekker in je vel met de producten van Therme.

Etherische oliën mogen dan wel onzichtbaar zijn, toch kunnen ze een grotere invloed hebben op je humeur dan je denkt. De reuk is één van onze sterkste zintuigen. Geuren beïnvloeden je gedrag, je stemming en zelfs je emoties. Geuren stijgen via de neus naar je hoofd en activeren daar het onderste deel van je hersenen. Dit deel van de hersenen is verantwoordelijk voor onze stemming, emoties en instincten. Een geur kan je zelfverzekerder laten voelen, ervoor zorgen dat je je gelukkiger voelt of je een geborgen en veilig gevoel geven. Als je de effecten van verschillende geuren en geurcombinaties weet, kun je via deze geuren een grote invloed op je humeur uitoefenen. Therme heeft een paar wereldse geuren en hun werking voor je op een rij gezet.

Geuren en hun werking:

61611-therme-ylang-ylang-moisturizing-oil-spray-combi-cmyk 60019-therme-ylang-ylang-energizing-body-mist-combi-cmyk 61605-therme-ylang-ylang-shower-satin-cmykEuforie en kalmering met de Ylang Ylang bloem

Ben je gestrest of kan je liefdesleven wel een oppepper gebruiken? Deze geur kalmeert en zorgt voor een euforisch gevoel. De geur van de Ylang Ylang bloem maakt de liefde eenvoudiger, laat gevoelens stromen en werkt lustopwekkend.

Therme heeft een uitgebreide wereldkuur met de heerlijke geur van de Ylang Ylang bloem. Deze exotische verzorgingslijn heeft een weelderige, sensuele geur die een ontspannende en harmoniserende invloed heeft op al je zintuigen.

Verzorg en kalmeer jezelf met de sensuele geur van Therme met het unieke 3-stappen systeem. Allereerst stap je onder de douche met de heerlijke Ylang Ylang Shower Satin. Deze zacht schuimende satijn douchegel tovert de douchecabine om tot een weelderige geurbeleving van sensuele Ylang Ylang, terwijl je huid zacht gereinigd en verzorgd wordt. Na het douchen spray je je lichaam in met de Ylang Ylang Moisturising Oil Spray. Je zult merken dat je huid zijdezacht, maar niet vet aanvoelt én dat je de geur van Ylang Ylang lang met je mee draagt. Tot slot spray je de Ylang Ylang Bodymist in je haren, in je ellebogen en achter je knieholtes. Deze drie plekken zorgen voor een ultiem lange geurbeleving van de sensuele geur van Ylang Ylang. Tip: Wist je dat je de Ylang Ylang Bodymist ook in je beddengoed en interieur kunt sprayen?


61548-therme-finn-sauna-shower-gel-2Het ontspannende en verkwikkende effect van Eucalyptus en Lavendel

Het is algemeen bekend dat Eucalyptus bij verkoudheid kan zorgen voor een vrijer gevoel in je hoofd. Maar wist je ook dat de geur van Eucalyptus ervoor zorgt dat je je beter kunt concentreren? Eucalyptus ondersteunt daarnaast de zuurstofvoorziening van je cellen en het zorgt ervoor dat je creatiever gaat denken.

Daarnaast staat de geur van Lavendel erom bekend dat het de zenuwen kalmeert, het opbeurend is én de geest weer in balans brengt. Decennia lang wordt de geur van deze bloem gebruikt om de innerlijke harmonie te herstellen en depressieve gevoelens te onderdrukken.

Therme heeft de ontspannende en verkwikkende eigenschappen van Eucalyptus en Lavendel gecombineerd in de Finn Sauna wereldkuur. De Therme Finn Sauna verzorgingsproducten vitaliseren en verkwikken je lichaam en geest. De verfrissende Finn Sauna Shower Gel met aloë vera en de etherische oliën lavendel en eucalyptus verkwikt niet alleen, maar ontspant je spieren ook na lichamelijke en geestelijke inspanning. De huid wordt gekalmeerd, verkoeld en gehydrateerd.

61634-therme-provence-lavender-massage-oil-combi-cmyk 61601-therme-provence-lavender-shower-satin-cmykWil jij liever alleen ontspannen met de heerlijke kalmerende geur van Lavendel? Therme heeft een volledige wereldkuur ontwikkeld op basis van de Lavendelvelden in Frankrijk. Therme Provence Lavender werkt ontspannend bij stress en spanning en bevordert de nachtrust. Reinig je huid met de zachte en verzorgende douchecrème van Therme Provence Lavender. Wil jij het ultieme gevoel van welbehagen en ontspanning beleven? Laat je dan masseren met de Provence Lavender Massage Olie. Tip: Verwarm een beetje olie tussen de handen voor het aanbrengen op de te masseren huid. Hierdoor komen de aroma’s van de etherische oliën eerder vrij en kan je de geur beter op je laten inwerken.

Wereldse Beauty binnen handbereik met Therme

Naast de Therme Finn Sauna, Provence Lavender en Ylang Ylang heeft Therme nog een groot aantal wereldkuren. Elk van de wereldkuren heeft een eigen bijzondere geur. Daarnaast bieden de verzorgingsproducten ook diverse voordelen voor de huid. Kijk voor het volledige assortiment op www.therme.nl

 

Therme Ylang Ylang Moisturizing Oil Spray – 125ml – Consumentenadviesprijs; € 7,25
Therme Ylang Ylang Shower Satin – 200ml – Consumentenadviesprijs: € 4,65
Therme Ylang Ylang Body Mist – 60 ml – Consumentenadviesprijs € 7,25
Therme Finn Sauna Showergel – 200 ml – Consumentenadviesprijs; €4,65
Therme Provence Lavender Shower Satin – 200 ml – Consumentenadviesprijs; €4,65
Therme Provence Lavender Massage Oil – 125 ml – Consumentenadviesprijs; €8,25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *