Douglas Venlo krijgt een make-over

venloMomenteel worden de voorbereidingen getroffen om de Douglas store in Venlo om te toveren tot een prachtige nieuwe beauty locatie. De opening van deze compleet verbouwde store aan Vleesstraat 15 in Venlo vindt plaats op zaterdag 15 oktober om 9:00 uur. Iedereen is deze dag uiteraard van harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen.

Het gehele interieur van de store wordt vernieuwd; vloeren, wanden, plafonds, alles wordt gestript en krijgt een compleet nieuwe look. Alles met het doel om bezoekers een nog betere beleving op het gebied van cosmetica te laten ervaren. Tijdens de feestelijke opening kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met alle prachtige merken die Douglas Venlo in het assortiment heeft. Daarnaast ontvangen de eerste 50 bezoekers bij besteding van minimaal 50 euro op zaterdag 15 oktober om 10:00uur en om 14:00uur en zondag 16 oktober om 12:00 uur een goodiebag met de mooiste beauty producten. Bij besteding vanaf 35 euro ontvangt iedereen eveneens een Douglas Home Spa Handzeep cadeau, zolang de voorraad strekt.

Uitbreiding van het assortiment
Naast de grote verbouwing zal ook het assortiment van Douglas in Venlo uitgebreid worden met onder andere het spraakmakende merk Bobbi Brown. Bobbi Brown biedt een breed assortiment aan make-upproducten waarin u zeker de kleur, tint en finish vindt die bij u past. Naast de komst van Bobbi Brown in Venlo, wordt er nog een groot nieuw merk toegevoegd aan het assortiment, namelijk Rituals Cosmetics. Verwen uzelf of een ander met de heerlijk geurende producten van Rituals zoals de bekende showerfoams, bodyscrubs of geurstokjes. Maak kennis met deze prachtige merken en laat u adviseren door onze Beauty Advisors. Ontdek ook de bekende merken zoals Origins, Smashbox en Benefit Cosmetics of onze private label merken zoals Douglas Make Up, Douglas Home Spa en Douglas Naturals en laat u verleiden door al het moois dat Douglas Venlo te bieden heeft. 

Kortom… alle reden om zaterdag 15 oktober een bezoek te brengen aan Douglas Venlo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *