Colgate’s tandpasta’s krijgen een nieuwe frisse look

We hebben spannend nieuws voor je! Colgate’s Max White tandpasta’s komen binnenkort terug in een gloednieuw jasje én zorgen voor een frisse look in de badkamer.

De nieuwe verpakkingen zijn niet alleen een visuele traktatie, ze beloven ook dezelfde vertrouwde stralende glimlach door de onveranderde formules. Want laten we eerlijk zijn, deze waren al geweldig. De innovatieve tandpasta’s, zoals de Colgate Max White® Ultimate en de Max White® Ultra combineren krachtige whitening technologieën met een vernieuwd, modern uiterlijk. De update maakt deel uit van Colgate’s voortdurende toewijding aan mondverzorging, waarbij de kwaliteit en hoogwaardige technologie van de producten hand in hand gaan.

Smilestones met Colgate
81% van de Nederlanders vindt een goed gebit belangrijker dan kleding of haar. Een goed gebit is een goed gevoel. Vergeet dus die ‘good hair days’, jouw glimlach is waar het om draait! In het leven zijn er eindelood veel momenten waarop je die glimlach optimaal wil benutten, zoals belangrijke momenten die je zelfverzekerd aan wilt gaan. Colgate kan je daar een handje bij helpen. Van sollicitatie tot bruiloft, van eerste date tot video’s met je vrienden op de socials: het leven zit vol smilestones waarop je wilt stralen en die extra boost zelfvertrouwen goed kunt gebruiken. Colgate helpt je om je op je best te voelen met een gezonde glimlach. Want een goede beauty routine begint bij je mond. Geniet van de belangrijkste momenten in je leven, we’ve got your back!

Voor ieder moment een passende tandpasta
Colgate ontwikkelt verzorgingsproducten voor alle typen glimlachen en doeleinden in verschillende levensfases; er is voor ieder wat wils. Ga jij deze zomer naar een festival en wil je snel een frisse glimlach? Ga dan bijvoorbeeld voor de Max White Purple Reveal, die direct* een wittere smile biedt. Ben je op zoek naar een tandpasta die hardnekkige verkleuring tot 15 jaar terugdraait? Kies dan voor de krachtige Max White Ultimate. Hieronder een overzicht van alle Colgate tandpasta’s met deze mooie nieuwe look:

Colgate Max White One
Wittere tanden in 1 week
Adviesprijs € 5,79

Colgate Max White Instant
Direct wittere tanden*
Adviesprijs € 5,99

Colgate Max White Charcoal
Milde abrasieve werking voor natuurlijke witte tanden
Adviesprijs € 5,99

Colgate Max White Purple Reveal
Corrigeert gele tinten direct*
Adviesprijs € 5,99

Colgate Max White Ultra Deep Clean
Wittere tanden in slechts 3 dagen**
Adviesprijs € 9,99

Colgate Max White Ultra Freshness Pearls
Wittere tanden in slechts 3 dagen**
Adviesprijs € 9,99

Colgate Max White Ultimate
Draait 15 jaar verkleuring terug en direct wittere tanden***
Adviesprijs € 9,99

Dus, als je je glimlach wilt opfrissen met een vertrouwde favoriet, grijp dan snel naar de tandpasta’s van Colgate. Haal ze in huis en maak je klaar in jouw smilestones te begroeten met een stralende glimlach.


*Het onmiddellijke effect is tijdelijk
**Bij 2x daags poetsen en continu gebruik
***Bij 2x daags poetsen en continu gebruik gedurende 2 weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *