Kruidvat opent eerste winkel in Frankrijk

Kruidvat opent vandaag officieel de deuren van haar nieuwe winkel in Lille. Het is de eerste winkel die de drogisterijketen opent in Frankrijk. Kruidvat biedt hier, naast het vertrouwde eigen assortiment health- en beautyproducten, ook grote Franse merken aan tegen scherpe prijzen.

Dat Kruidvat haar eerste winkel van Frankrijk in Lille opent, is geen toeval. Volgens Gerard van Breen, CEO van Kruidvat, is het een bewuste keuze geweest. Van Breen: “Lille ligt in het centrum van Europa en is een aantrekkelijke stad die door veel mensen wordt bezocht. Ik kijk ernaar uit om onze nieuwe klanten daar te gaan verrassen met ons bekende, brede aanbod en lage prijzen.”

400 m² winkelplezier
De nieuwe winkel aan de Rue Léon Gambetta 274 biedt 400 m² winkelplezier en meer dan 10.000 health- en beautyproducten tegen zeer scherpe prijzen. Clement Kwiatkowski heeft de dagelijkse leiding in de winkel en hij wordt bijgestaan door zes medewerkers. Naast het eigen assortiment kwaliteitsartikelen zoals gezichtsverzorgingsproducten, luiers, shampoos, hygiëneproducten en huishoudartikelen, biedt Kruidvat Lille ook bekende merken als Garnier, L’Oréal, Maybelline en Nivea aan. Ook zet de Franse winkel wekelijks een aantal modeartikelen, snoepgoed, speelgoed en geschenkartikelen in de kijker, wederom tegen aantrekkelijke prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *