Kruidvat Broek op Langedijk is de ‘Beste Kruidvat van Nederland’

Winkelwedstrijd-Kruidvat-2016Gefeliciteerd klanten en medewerkers van Kruidvat Broek op Langedijk! De winkel aan het Marktplein 61 in Broek op Langedijk is uitgeroepen tot de ‘Beste Kruidvat van Nederland’. Gisteravond verraste de directie van Kruidvat het winkelteam dat de landelijke Kruidvat Winkelwedstrijd heeft gewonnen. Naast de prestigieuze titel mag het hele team een lang weekend op citytrip naar Barcelona. Om de overwinning te vieren worden de eerste 100 klanten van de winkel getrakteerd op een gebakje. 

Winkelmanager Angela Slisser is superblij: “Dit is fantastisch! We hebben een zeer enthousiast en betrokken team dat zich iedere dag voor 100 procent inzet. Ik ben ontzettend trots op dit resultaat en wat we samen hebben bereikt. Het is geweldig dat we dit met het hele team mogen vieren tijdens de citytrip naar Barcelona. Natuurlijk mogen onze klanten ook meedelen in de feestvreugde. Vandaag trakteren we op gebak!”

Het dolblije team ontving de prijs uit handen van directieleden Johan Boeijenga, Paul Vissers en Ton Witteveen van Kruidvat: “Het zijn de medewerkers die het verschil maken bij al onze filialen. Hier bij Kruidvat Broek op Langedijk laten ze zien waar het om gaat: passie in het werk, teamwork en betrokkenheid. En dat met veel plezier. Proficiat!”

 Mystery shopper
Jaarlijks worden alle filialen tijdens de Kruidvat Winkelwedstrijd beoordeeld: de winkels krijgen onder andere meerdere keren per jaar bezoek van mystery shoppers en worden beoordeeld op criteria als winkeluitstraling en klanttevredenheid. Kruidvat Broek op Langedijk aan het Marktplein 61 kwam na deze beoordeling als beste winkel uit de bus.

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *