Een jongere en strakkere huid zonder botox!

Ga de strijd aan tegen het huidverouderingsproces met de ZARQA Anti-Age kuur.

Eind augustus was er veel ophef over de opmerkingen van Heleen van Royen in de populaire show ‘Linda’s Zomerweek’. In deze show maakte Heleen van Rooyen de opmerking dat anti-rimpelcrèmes niet werken en dat alleen botox helpt. Maar is dat ook zo?

Iedereen weet dat je huid verandert naarmate je ouder wordt. Je huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en je kunt last krijgen van onregelmatigheden en kleurveranderingen. Het verouderingsproces van je huid is genetisch bepaald. Maar wist je dat invloeden van buitenaf het huidverouderingsproces kunnen versnellen? Denk hierbij aan roken, slechte ventilatie in huis en slecht en ongezond eten. De grootste boosdoener is echter overmatige en onbeschermde blootstelling aan UV-straling.

861048-zarqa-anti-age-day-cream-50ml-pack 861049-zarqa-anti-age-night-cream-50ml-pack 861259-zarqa-sensitive-eye-cream-15ml-pack

Geniet, maar zon met mate

De zon is heerlijk, maar brengt ook veel schade toe aan je huid. Ultraviolet licht “sloopt” het elastinevezel en bindweefsel van je huid. Het licht zorgt ervoor dat het elastine in kleine stukjes wordt gebroken. Je kunt dit vergelijken met een elastiekje die te lang in de zon heeft gelegen. Deze zal broos worden en zodra je hem oprekt vrijwel meteen breken.

Ultraviolet licht brengt ook nog eens schade toe aan het DNA. Je DNA is de drager van het erfelijke materiaal en bepaalt alle processen in je huidcellen. Deze DNA-beschadigingen kunnen in het ergste geval zelfs leiden tot huidkanker! Zeker niet ongevaarlijk dus.
Overmatig zonnen kan ook bruine zonvlekken (pigmentvlekken) veroorzaken. Vooral op de handen en het gelaat omdat deze vaak niet beschermd zijn tegen de zonnestralen.

Wist je trouwens dat ook couperose en ouderdomswratten verergerd worden door onze grote gele “vriend”?

Zorg er dus voor dat je je huid altijd goed beschermd als je de zon in gaat. Probeer ook zoveel mogelijk uit de zon te blijven tussen 12:00 en 15:00 uur. Dit is namelijk het heetste moment van de dag.

Rimpeltjes horen nou eenmaal bij ouder worden

Rond je 30e levensjaar begint je huid de eerste kraaienpootjes en/of lachrimpels te vertonen. Het slechte nieuws is dat deze verouderingssymptomen elk jaar alleen maar toe zullen nemen. Rond je 40e is de celactiviteit al met ongeveer 30% verminderd. Vooral in het gebied rond je mond en je kaaklijn kan je goed zien dat het bindweefsel zijn stevigheid verliest en je huid slapper wordt. Zodra je de 50 hebt bereikt neemt de collageenproductie af. Hierdoor verliest je huid stevigheid en dichtheid. Je zult dan zien dat rimpels steeds dieper en zichtbaarder worden. Bij de meeste vrouwen worden dan ook rimpels zichtbaar tussen de neusvleugels en in de mondhoeken.

Gelukkig hebben we ook goed nieuws: Met de juiste producten kun je de strijd met huidveroudering aangaan.

ZARQA helpt om het huidverouderingsproces te vertragen:

Zarqa heeft twee anti-age producten die het proces van huidveroudering vertragen. Deze producten bevatten het gepatenteerde, en wetenschappelijk bewezen, natuurlijke anti-age complex Sepilift. Dit is een combinatie van biologische- en plantenextracten met een meervoudig resultaat. Allereerst heeft het complex Sepilift een hydraterend effect; dit zorgt ervoor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt. Ten tweede stimuleert het de samentrekking van het collagene weefsel en beschermt het de elasticiteit van de huid. De Anti-Age Day Cream van Zarqa beschermt daarnaast ook tegen schadelijke stoffen van buitenaf zoals vrije radicalen en de grote boosdoener UV-straling.

De kracht van combineren met de ZARQA anti-age kuur

Wil je echt de strijd met het huidverouderingsproces aangaan? Dan ligt de kracht in de combinatie van verschillende producten. Zarqa heeft daarom een anti-age kuur ontwikkeld met producten die elkaars werking zullen versterken.

Begin de dag (na reiniging van je huid) met de verzorging van je gezichtshuid. Gebruik hiervoor de Zarqa Anti-Age Day Cream. Deze romige gezichtscrème bevat Dode Zee mineralen, vitamine E, het bewezen en plantaardige anti-age complex Sepilift en een UV-A en UV-B filter. De dagcrème helpt rimpelvorming te vertragen, stimuleert de huidelasticiteit en is zacht voor je huid. De crème trekt snel in, zodat je huid gehydrateerd maar niet vet aanvoelt.

Als je het huidverouderingsproces wilt vertragen is het belangrijk om naast de dagcrème ook een nachtcrème te gebruiken. In de nacht herstelt je huid het beste. De Zarqa Anti-Age Nachtcrème bevat sheabutter en vitamine E waardoor de crème heerlijk romig aanvoelt en je huid optimaal wordt gehydrateerd. Daarnaast bevat de Zarqa Anti-Age Nachtcrème uiteraard ook het natuurlijk het bewezen en plantaardige complex Sepilift. Zo wordt je huid gevoed en verzacht terwijl je heerlijk ligt te slapen.

Wat veel mensen vergeten is dat de huid rondom je ogen erg dun is. Hierdoor is deze huid ook erg kwetsbaar en gevoeliger voor fijne lijntjes. Het is daarom belangrijk de huid rondom de ogen speciaal te verzorgen met een daarvoor geschikt product. De Zarqa Sensitive Eye Cream voor de gevoelige huid bevat kamille en een vitaminecomplex. Hierdoor word de gevoelige huid verzorgd en gekalmeerd. De oogcrème verzacht eventuele rimpeltjes, expressielijntjes en vermoeidheidsteken. Wist je trouwens dat de Zarqa Sensitive Eye Cream ook geschikt is voor lenzendragers?

De Anti-Age kuur is te koop bij de Zarqa Depositair en is tevens te bestellen via: www.zarqa.nl

ZARQA Anti-Age Day Cream – 50ml- consumentenadviesprijs: €18,75
ZARQA Anti-Age Night Cream – 50 ml – consumentenadviesprijs: €18,75
ZARQA Sensitive Eye Cream – 15 ml – consumentenadviesprijs: €13,50

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *