In the spotlight: Cydonia

Voor de verzorging van de vagina bestonden er tot voor kort geen natuurlijke verzorgingsproducten in Nederland. Daar kwam een paar jaar geleden verandering in, toen Cydonia haar producten in Nederland introduceerde.

Lejla Barakovic kwam tijdens een zomervakantie in Bosnië-Herzegovina in 2012 in aanraking met de natuurlijke vaginale zetpillen toen zij met de eerste vrouwelijke gynaecologe van het land sprak. Ze kwam er al gauw achter dat het daar al veel vrouwen van hun vaginale klachten had afgeholpen. Omdat er in Nederland nog geen natuurlijk vaginaal verzorgingsproduct te verkrijgen was, besloot ze om er werk van te maken en de distributie voor Nederland op zich te nemen.

Het eerste verkooppunt was Vrouwenpoli Boxmeer van gynaecologe Barbara Havenith. Haar patiënten waren zo enthousiast over de pillen, dat de mond-op-mondreclame al snel meer publiek bereikte. Omdat de vraag naar de pillen in drogisterijen groeide, besloot Unipharma Cydonia in haar assortiment op te nemen.

De vaginale verzorgingslijn van Cydonia bestaat uit drie producten: Vaginor Plus, Ravensara en Vijf Plantenextracten. Deze producten zijn op basis van aromatherapie.
Vaginor Plus wordt aangeraden bij bijvoorbeeld vaginale schimmelinfectie, Ravensara bij een afwijkend PAP uitstrijkje en Vijf Plantenextracten bij droge vagina tijdens bijvoorbeeld de menopauze.
Op internet zijn inmiddels verschillende positieve reviews over de vaginale zetpillen te vinden; bij al deze vrouwen verdwenen de klachten snel. Het geeft ook aan dat de consument steeds vaker kiest voor een natuurlijke oplossing voor lichamelijke problemen. Daarnaast won het product begin dit jaar een prijs voor Beste Introductie Intiem Hygiëne 2014.
Gynaecologe Havenith raadt de pillen ook aan in het recent verschenen boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’, dat zij samen met Ralph Moorman schreef.

A Healthy Body is de distributeur van Cydonia in Nederland. De producten zijn inmiddels bij diverse drogisterijen en vanaf het nieuwe jaar ook een aantal apotheken te koop. Cydonia is verkrijgbaar via Unipharma.
Kijk voor meer informatie op: http://www.ahealthybody.nl of mail naar ahealthybody@outlook.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *