ICI PARIS XL opent winkels op NS-stations

Woensdag 4 november heeft ICI PARIS XL haar eerste winkel op een NS-station geopend, namelijk aan de IJpassage op het geheel vernieuwde Amsterdam Centraal Station. Later dit jaar, op 10 december, opent ook een winkel in de centrale hal van Rotterdam Centraal. De winkels zullen een warme en moderne uitstraling krijgen en de klanten een optimale shopping experience geven.

“De Nederlandse consument winkelt steeds functioneler en zoekt gelegenheidsmomenten voor haar aankopen”, zo luidt het persbericht. “De samenwerking tussen NS Stations en ICI PARIS XL is voor de parfumerieketen een nieuwe stap en met de opening van deze 2 winkels speelt ICI PARIS XL in op deze trend door reizigers op deze high traffic locaties op het juiste moment te kunnen voorzien van haar service en luxe producten, 365 dagen per jaar.”

Andere benadering
Binnen het specifiek geselecteerde assortiment ligt de focus op cadeauartikelen, geur, make-up en huidverzorging. In de winkels zijn er twee type reizigers: de snelle en degene met meer tijd om het juiste product te vinden voor zichzelf of als cadeau. Voor de snelle reiziger zijn er speciale snelkassa’s en luxe snelverpakkingen.
Ook is er een apart trainingsprogramma opgesteld voor de medewerkers van deze winkels waarbij de focus ligt op het geven van een efficiënt en gericht advies. De klant met meer tijd kan altijd terecht voor een uitgebreider advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *