ICI PARIS XL Beste Parfumerieketen 2016

ICI PARIS XL is gisteren tijdens de uitreiking van de prestigieuze publieksprijzen binnen de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezing voor de 13e keer op rij uitgeroepen tot Beste Parfumerieketen. Ook de ICI PARIS XL webshop werd binnen de categorie, wederom, als beste webshop beoordeeld.

Jeroen van der Hamsvoort COO ICI PARIS XL Nederland: ‘Enorm trots zijn alle medewerkers van ICI PARIS XL, dat wij voor de 13e keer door de klant zijn uitgeroepen tot Beste Winkelketen én Beste Webshop in de categorie Parfumerie. Het feit dat zoveel klanten op ons gestemd hebben, met zo’n hoge score, is een blijk van waardering waar we enorm blij mee zijn. Onze klant een fantastisch gevoel geven, door het te ervaren en beleven in onze winkels, met een deskundig en vriendelijk advies zit al vanaf de oorsprong in ons DNA. Hier trainen wij onze medewerkers op en willen wij onze klant elke week het beste assortiment aanbieden tegen de beste prijs, zowel online als in onze winkels’.

Resultaten
In 28 categorieën zijn ruim 50 prijzen uitgereikt aan 30 retailers. Volgens het juryrapport is gebleken dat de consument dit jaar nadrukkelijker keek naar de prijs van producten. ICI PARIS XL laat zich dit jaar dan ook wederom niet verslaan in de categorie Parfumerie. De onbetwiste nummer één weet op zeven van de negen aspecten het beste te presteren. Op het belangrijkste aspect, acties en aanbiedingen, weet ICI PARIS XL het grootste verschil neer te zetten. Ook scoort de Parfumerieketen hoog op de aspecten service en loyaliteit.

Als categoriewinnaar dingt de keten dit jaar ook weer mee naar de overall hoofdprijs, die op 27 oktober a.s. bekend zal worden gemaakt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala. De stemronde hiervoor is van 27 september t/m 27 oktober.

Best Webshop Awards
Net als vorig jaar werd ook de webshop van ICI PARIS XL het beste beoordeeld door de Nederlandse consument. ‘De webshop van ICI PARIS XL kroont zicht tot beste Parfumerie webshop van Nederland doordat zij op de belangrijke prijsaspecten de hoogste score te behalen’ aldus Q&A Reseach & Consultancy.

 ICI PARIS XL
ICI PARIS XL zag in mei van 1968 het levenslicht toen de heer en mevrouw Brenig een parfumeriewinkel openden in Ixelles, een wijk in het Belgische Brussel. Hun doel was om in deze winkel de wereld van Parijs naar Ixelles te halen. Met die gedachte en locatie was de naam ‘ICI PARIS XL’ geboren. Na de opening van vele andere winkels in België heeft de eerste ICI PARIS XL winkel in 1997 haar deuren geopend in Nederland; inmiddels is dit uitgegroeid tot 144 winkels. Naast de grote en bekende beautymerken is ICI PARIS XL voortdurend op zoek naar de meest innovatieve producten en merken op het gebied van huidverzorging, make-up en geuren. Naast de Internationale topmerken wordt ieder jaar het assortiment dan ook uitgebreid met exclusieve producten die alleen bij ICI PARIS XL te verkrijgen zijn.

Met het professionele advies van de getrainde beauty medewerkers en het brede assortiment van de allerbeste producten, is ICI PARIS XL het ultieme antwoord voor een optimale persoonlijke verzorging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *