Holland & Barrett zet zich in voor Trees for All

persfoto-trees-for-allVanaf 2017 zijn de tasjes in alle Holland & Barrett winkels in Nederland te koop ten gunste van Trees for All. Holland & Barrett Nederland gaat haar samenwerking met Trees for All feestelijk van start door 1349 bomen te schenken aan de organisatie. Voor elke medewerker van het retailconcern één boom.

1-2-Tree…
Trees for All is een stichting die wereldwijde ontbossing tegen gaat en ook Nederland bosrijker maakt. Hun motto is 1-2-Tree. Als je in Nederland een boom plant, dan planten zij ook een boom in één van de oerbossen in de wereld, op dit moment is dat op de Filipijnen. Trees for All investeert in de aanleg van nieuw bos en de bescherming van bestaand bos. Deze projecten leveren extra inkomsten op voor de lokale bevolking en dragen bij aan herstel van natuur en milieu.

Bomen bieden bescherming, zuiveren de lucht van het broeikasgas CO2, produceren zuurstof, leveren vruchten, hout, ze bieden onderdak en bescherming en gaan uitdroging en erosie van de bodem tegen. Een boom, mits duurzaam geplant, geeft de aarde meer terug dan dat zij neemt. Trees for All levert door het aanplanten van bossen een concrete bijdrage aan een leefbare toekomst.

Holland & Barrett tassen voor bomen
“Trees for All zet zich in voor natuurbehoud en helpt met haar bosprojecten de natuurlijke balans op aarde te herstellen. Een prachtig doel waar wij als organisatie graag een steentje aan willen bijdragen en ons heeft doen besluiten de opbrengsten van onze verkochte tasjes te doneren aan Trees for All. Onze papieren tassen zijn gemaakt van gerecycled papier geproduceerd volgens het FSC keurmerk. Van de opbrengt planten wij, samen met Trees for All weer nieuwe bomen. De bomen die we elk jaar weer opnieuw planten zijn symbolisch voor de groei van Holland & Barrett. Zo groeien ook wij steeds groter, volwassener en meer geworteld.” Aldus Colinda Hoegee, Algemeen Directeur Holland & Barrett Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *