Holland & Barrett zet zich in voor Make-A-Wish Nederland 

holland-and-barrett-for-make-a-wishMet creatieve en originele acties hebben medewerkers van Holland & Barrett maar liefst € 21.599,52 ingezameld voor Make-A-Wish Nederland, een stichting die wensen vervuld van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het opgehaalde bedrag van € 11.599,52 werd opgehoogd met nog eens € 10.000 door Healthy Hope, de goede doelen stichting van Holland & Barrett. Afgelopen weekend schonk de Retailer het opgehaalde bedrag aan stichting Make-A-Wish. 

“Het begon allemaal met een idee van onze Operational Manager Martin Tool, om als organisatie meer bij te dragen aan goede doelen. Al snel sloeg zijn enthousiasme voor het inzamelen van geld voor een doel over naar collega’s binnen de organisatie. Alle winkelmedewerkers mochten stemmen op hun favoriete goede doel en zo geschiedde dat stichting ‘Make-A-Wish’ als werd verkozen.

Alle collega’s in de winkels én op het hoofdkantoor hielpen de afgelopen weken op alle mogelijke manieren mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zo werden er een bingo’s georganiseerd, stroopwafels verkocht, Zumba lessen georganiseerd, fotoshoots gehouden, getuinierd, wens-armbandjes ontworpen en smoothies verkocht. Ook werden er vele kilometers te voet en op de fiets afgelegd om geld op te halen d.m.v. sponsoring, om zo tot het prachtige totaal bedrag te komen van €21.599,52. Ik ben enorm trots en weggeblazen door dit succes”. Aldus Algemeen Directeur, Colinda Hoegee.

Make-A-Wish Nederland vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst. Dit wordt gerealiseerd dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. De organisatie ontvangt geen overheidsbijdrage.

Healthy Hope
Holland & Barrett’s Healthy Hope commissie werd opgericht in 2014 om iets terug te kunnen geven aan lokale en nationale goede doelen. Ook biedt de organisatie sponsoring aan personeel en leveranciers die deelnemen aan lokale initiatieven zoals een fondsenwerving d.m.v. een marathon.

Holland & Barrett Nederland (voorheen De Tuinen B.V.) is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Het te verkrijgen assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, supervoeding, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relax producten. De naam De Tuinen B.V. is sinds 1 mei 2015 veranderd in Holland & Barrett B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *