Holland & Barrett kiest voor het PR Bureau

business and office concept - businessman and businesswoman shaking hands

Het PR Bureau gaat een samenwerking aan met Holland & Barrett. Onlangs is de gezondheidsketen, voorheen bekend onder de naam De Tuinen, van naam veranderd. Aan Het PR Bureau de vraag de naam Holland & Barrett te laden. Want ondanks de naamsverandering is er niets aan het kwalitatieve productaanbod en de uitgebreide kennis van het winkelmedewerker veranderd.

Holland & Barrett kent zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk en is inmiddels in veel Europese en Aziatische landen actief. In Nederland voorzien zij consumenten van een breed assortiment aan gezondheids-, en verzorgingsproducten in bijna 200 vestigingen. ‘’Met klanten als Bijenkorf, Blokker en Hema is Het PR Bureau rijk aan ervaring in de retailbranche. Daarnaast zagen we overeenkomsten met onze eigen bedrijfscultuur, waarbij mensen op de eerste plaats staan. Die combinatie voelde voor ons als een goede match. We hebben zin om samen met Het PR Bureau onze visie verder uit te dragen”, aldus Charlotte de Koning, Manager Marketing & Communicatie bij Holland & Barrett Nederland.

Jacqueline Bosselaar, partner bij Het PR Bureau: “Het is voor ons een eer om voor Holland & Barrett aan de slag te gaan. Het is een merk met een rijke historie en een unieke relatie met klanten. Onlangs hoorde ik dat winkelmedewerkers regelmatig cadeautjes van klanten toegestuurd krijgen, omdat ze zo goed geholpen zijn. Waar hoor je dat nou nog anno 2017? Dit is een ontzettend bijzondere eigenschap die we verder willen uitlichten.”

Over Het PR Bureau
Het PR Bureau is sinds 2005 gespecialiseerd in marketing, corporate en crisis PR. Als ‘connecting agency’ met circa 25 vaste medewerkers heeft het bureau de ambitie om mensen en organisaties over de hele wereld met elkaar te verbinden door betekenisvolle verhalen te bedenken, groot te maken en te verspreiden. Klanten van Het PR Bureau zijn onder meer: Vodafone, Naturalicious, SCA, W Amsterdam, SFX Entertainment, ICS, Bijenkorf, Hays en Spotify.

Over Holland & Barrett
Holland & Barrett Nederland – tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. – is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett bevatten geen kleurstoffen, zijn on-geparfumeerd en vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *