Het geheim van ARTEMIS

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Artemis? Het geheim van dit merk zit hem in de optimale verbinding tussen natuur en techniek. De huidexperts van Artemis nemen de invloedrijkste plantkunde uit de Alpen en combineren deze met moderne wetenschappelijke know-how vanuit de hele wereld. Exclusieve Zwitserse technologieën scheppen de perfecte verbinding. Het resultaat is een unieke schoonheid die voldoet aan de hoge normen van verdraagzaamheid en doeltreffendheid. 

Omdat iedere huid andere behoeften heeft, heeft Artemis een breed scala aan verzorgingslijnen met allemaal hun eigen werkzame stoffen die effectief met het beoogde huidprobleem aan de slag gaan. Hieronder worden een paar productlijnen van Artemis uitgelicht. Al deze producten hebben met elkaar gemeen dat ze hypoallergeen zijn en ontwikkeld zijn met glutenvrije formules, zonder parafine oliën en parabenen en ze zijn dierproefvrij. Ontdek de producten van Artemis nu!

PERSBERICHT Artemis Algemeen-2ARTEMIS SUN – MORE THAN SPF
Terwijl we zonnen, voelt onze huid dat de zonnestralen ook een keerzijde hebben. Met Artemis More Than SPF, heeft Artemis de perfecte zonbescherming gecreëerd. De formule bevat een innovatieve huidbescherming-booster die het natuurlijke cellulaire afweersysteem stimuleert en de afbraak van het collageen vermindert. Artemis Sun geeft 24 uur bescherming tegen cel schade die ontstaat door infraroodstraling.

PERSBERICHT Artemis Algemeen-3ARTEMIS MEN
Artemis Men voldoet aan de eisen van de veeleisende mannenhuid. Het overzichtelijke, complete assortiment overtuigt met verzorgingsproducten die de tekenen van vermoeidheid en stress doelgericht bestrijden. Het exclusieve SwissSummit Compound van Artemis brengt de huid in topvorm. De crèmes en lichaamsverzorging werken verkwikkend en zijn eenvoudig, zodat u fit bent voor een nieuwe dag vol uitdagingen.

ARTEMIS MEN – FIRE FIGHTER Fire Fighter van Artemis Men is een verkwikkende gezichtscrème voor een dag vol uitdagingen. Roodheid en een branderig gevoel na het scheren kent elke man. De Artemis Men Fire Fighter vermindert roodheid en helpt de huid om zichzelf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf

PERSBERICHT Artemis Algemeen-6ARTEMIS MED Artemis MED biedt hulp met een volledig assortiment van zeer effectieve gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, speciaal voor de gevoelige huid. Gebruik de productlijn als een compleet verzorgingsregime, zodat de producten de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid optimaal kunnen beschermen. De huidvriendelijke ingrediënten versterken het natuurlijke vermogen van de huid om irritaties te verminderen en de huidconditie te verbeteren, ongeacht het huidtype.

Voor meer informatie over het volledige assortiment van Artemis kijk op douglas.nl. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *