Heropening Etos De Meent en Etos De Eglantier

Etos De MeentVernieuwde Etos De Meent op begane grond

Etos in het Papendrechtse winkelcentrum De Meent verhuist naar een andere plek. De winkel vestigt zich op de begane grond, vlak bij de roltrap. Winkelmanager Jolanda Wesselius is blij met de nieuwe locatie. “Dit pand is vierkant en dat leent zich goed voor een indeling volgens de allernieuwste Etos look & feel. Klanten zullen verrast zijn over hoe modern, ruim en licht onze winkel er nu uitziet.” Etos heropent woensdag 14 juni om 9.00 uur en dat wordt samen met klanten gevierd.  

Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Zaterdag 17 juni is er van 11.00 tot 17.00 uur een visagist aanwezig die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.

Vaderdag
In de verbouwde Etos ligt de nadruk van het assortiment op beauty en geuren. Op de speciale, ruim opgezette afdeling vinden klanten veel verschillende merken en er hangen tips voor een compleet andere look. Uiteraard verkoopt Etos ook allerlei producten op het gebied van gezondheid, dagelijkse verzorging en babyverzorging, alsmede cadeauartikelen. “Speciaal voor Vaderdag hebben we het assortiment extra verruimd. Natuurlijk pakken we alle cadeaus feestelijk in”, zegt Jolanda Wesselius. Een prettige vernieuwing is dat Etos in De Meent de openingstijden flink heeft verruimd. De winkel is voortaan maandag tot en met donderdag open van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Jolanda Wesselius en haar team kijken uit naar de opening van hun verbouwde Etos. “We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten!”


Etos EglantierEtos De Eglantier nu eigentijds en ruim

De compleet vernieuwde Etos in het Apeldoornse winkelcentrum De Eglantier heropent woensdag 14 juni om 9.00 uur. Het belooft een gezellig feestje te worden. Voor klanten liggen er allerlei verrassingen klaar en kinderen mogen een greep doen in een grabbelton. “Ook hebben we van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 juni voor onze winkel een fotostudio staan. Daar neemt een fotograaf, op verzoek van de ouders, foto’s van kinderen van 0 tot 6 jaar. Een afdruk kost slechts € 2,50”, aldus winkelmanager Shelena Stam. 

Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Zaterdag 17 juni is er van 11.00 tot 17.00 uur bij Etos in De Eglantier een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. In de winkel is een visagist aanwezig die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.

Vaderdag
De verbouwde winkel is volledig aangepast volgens de allerlaatste Etos look & feel. Door de nieuwe indeling oogt het geheel eigentijds en ruim. Het is er overzichtelijk; klanten kunnen snel en goed het totale assortiment overzien. “We hebben een prachtige beauty- en geurenafdeling. Daar is keuze uit veel verschillende merken en er hangen tips voor een compleet andere look. Natuurlijk geven onze medewerkers ook hierover graag vrijblijvend advies”, zegt Shelena Stam. Speciaal voor Vaderdag is het assortiment uitgebreid met leuke cadeauartikelen en speciale geuren. Uiteraard worden alle cadeaus meteen feestelijk ingepakt. De winkelmanager en haar team nodigen iedereen uit om langs te komen. “U bent van harte welkom bij onze prachtige Etos!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *