HeltiQ WratWeg 2-in-1 product voor wratten én waterwratjes

Wratten zijn harde, eeltachtige uitstulpingen van de huid in de vorm van een knobbeltje en hebben een bloemkoolachtig uiterlijk. Wratten komen met name voor op de handen en voeten en variëren in grootte van 3 tot 6 mm. Wratten worden veroorzaakt door het Humaan Papilloma Virus en zijn besmettelijk.

HeltiQ WratWeg V1Wat zijn waterwratjes?
Waterwratjes, ook wel bolhoedwratjes genoemd, zijn roze, witte of parelmoer kleurige bolvormige bultjes met veelal een putje in het midden. Waterwratjes liggen verspreid over de huid en zijn veelal klein van aard variërend van 1 tot 8 mm. Ze kunnen overal voorkomen en liggen vaak in groepjes bij elkaar. De meest voorkomende plekken voor waterwratjes zijn op de romp, de bovenarm, het bovenbeen, onder de oksel, de elleboogplooi en de billen. Waterwratjes worden veroorzaakt door het Molluscum Contagiosum Virus en zijn erg besmettelijk.

Wratten en waterwratjes behandelen
Met HeltiQ WratWeg kunnen hand- en voetwratten én waterwratjes op een eenvoudige en veilige manier zelf worden behandeld. WratWeg dankt zijn dubbele toepassing voor het behandelen van hand- en voetwratten én waterwratjes aan zijn optimale doseerwijze.
Met het spuitbusje van WratWeg kan namelijk per type wrat de juiste hoeveelheid gemakkelijk worden gedoseerd. De kap van het spuitbusje heeft een speciaal ontworpen vorm die er voor zorgt dat de gezonde huid beschermd wordt door de bevriezing precies op de wrat te richten. Hierdoor vindt de bevriezing geleidelijk tot in de kern plaats.
Deze geleidelijke bevriezing maakt de behandeling minder pijnlijk dan bestaande bevriezingsmethoden, wat prettig is bij het behandelen van kleine kinderen.

In de meeste gevallen is een enkele behandeling al voldoende en wordt na 10 tot 14 dagen nieuwe, gezonde huid zichtbaar.

Ook van HeltiQ:
HeltiQ Skintags
HeltiQ WaterPokken
HeltiQ Zemelen Gel
HeltiQ Zemelen Bad
HeltiQ Littekengel
HeltiQ EHBO Crème

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *