Dochters volgen beautyadvies moeders op

Beautyadvies krijgen meiden en vrouwen nog steeds het liefste van hun moeder. Dat blijkt uit een groot onderzoek van Olaz naar de relatie tussen moeders en dochters wat betreft schoonheid.

Ruim 66% van de vrouwen volgt haar moeders raad op als het gaat om make-up en huidverzorging, 21% doet dit altijd. De overige 34% luistert nooit naar beautytips, of het nou van hun moeder komt of niet.

make up 2De tip die moeders wereldwijd het meest geven is ‘zorg voor voldoende slaap’ (46%), gevolgd door ‘altijd je make-up eraf halen’ (43%) en ‘wees overtuigd van je eigen schoonheid’. Buiten deze vaak praktische tips, waarderen vrouwen het ook nog steeds als hun moeder sussende woordjes en complimentjes voor ze heeft na het stuklopen van een relatie (32%) of een kansloze date (23%).

Moederdag
Maar volgens Olaz is een goede dagelijkse huidverzorging natuurlijk een van de beste manieren om er mooi uit te blijven zien en mede daardoor een goed Moederdagcadeau. Voor de rijpere huid adviseert het merk de anti-aging serie Regenerist en voor de jongere huid Total Effects 7-in-1 dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *