Heemskerk verwelkomt DROGIST Bewust Beter

Drogist Bewust Beter Rozenbroek

Op 10 december is Drogist Rozenbroek te Heemskerk heropend als Drogist Bewust Beter. Na eerder aangesloten te zijn geweest bij een formule van NDS hebben de gebroeders Zegwaard de overstap gemaakt naar Drogist Bewust Beter.

Menno en Sander Zegwaard zijn al jaren het gezicht van de drogisterij in het centrum van Heemskerk, middels goed advies en middels de aansluiting bij Drogist Bewust Beter onderscheidend vermogen kunnen ze hun klanten nog beter van dienst zijn.

Heemskerk is met haar rustige familiestrand, dorpse gezelligheid en groene omgeving het best bewaarde geheim aan de Noordzeekust. Heemskerk telt 39.000 inwoners. 

Op 2en 3 januari 2020 wordt de vernieuwde drogist feestelijk heropend met openingsacties en proeverijenen zullen alle activiteiten te volgen zijn via Social Media.

DROGIST Bewust Beter staat voor; 
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

UniPharma wensthet team van Drogist Rozenbroek veel succes!


DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning. Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *