Haulerwijk verwelkomt DROGIST Bewust Beter!

Drogist Bewust Beter Jonker Haulerwijk

Haulerwijk in Friesland, grenst aan de provincie Drenthe, telt ruim 3200 inwoners en heeft een regiofunctie. Met volgesorteerde supermarkten als Coop en Poiesz is onderscheidend vermogen belangrijk. Koen en Ria zijn al 25 jaar het gezicht van de Drogist in Haulerwijk. Een echte dorpsdrogist, waar je de klant nog kent en waar een goed advies en een gezellig praatje voor klantenbinding zorgt.

Op 2 januari 2019 is de vernieuwde drogist feestelijk heropend als Drogist Bewust Beter. De winkel kreeg een nieuw eigentijdse uitstraling, een flinke assortimentsuitbreiding en de ondersteuning is afgestemd op het lokale karakter van Drogisterij Jonker. Naast de traffic bevorderende folder, de uitgebreide social media ondersteuning en instore acties worden de klanten instore verrast met wisselende proeverijen en demonstraties.

DROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Ook Haulerwijk is blij met DROGIST Bewust Beter!


DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning. UniPharma wensthet team van Drogisterij Jonker veel succes in deze prachtige winkel!

Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *