Hair Care Travel sets

Perfect voor onderweg of voor diegenen die op zoek zijn naar iets nieuws.

Organisch is belangrijk, maar de producten moeten werken. Intelligent Nutrients lanceert hierbij vier verschillende hair care travel sets, voor ieder haartype organische haarverzorging. Vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en synthetische stoffen. Onze taak is om de vindingrijkheid en de kracht van de natuur te benutten en de beauty-industrie te blijven stimuleren. Wij omarmen de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen terwijl we ons voortdurend vasthouden aan de hoogste normen.

LIVE VIVID | PURESERVE REGIMEN

PureServe Color Saving Shampoo (50 ml): Een sulfaatvrije, plantaardige reinigende shampoo voor een zachte hoofdhuid, haarfollikels en haarkleur. Het lichte schuim verwijdert de dagelijkse opbouw zonder het haar uit te drogen of van de nodige natuurlijke oliën te ontnemen 

PureServe Color Saving Conditioner (50 ml): Een plantaardige conditioner met zijdezachte, sulfaatvrije stoffen die mild zijn voor de hoofdhuid en zacht voor de haarkleur terwijl ze uitstekend reinigen. Onze PureServe Color Saving behandeling bevat een bescherming die glans geeft, de haarkleur behoudt en beschermt tegen mileuverontreinigende stoffen. 

PureServe Color Shield (60 ml): Deze multifunctionerende spray beschermt het haar tegen vochtverlies, verbetert de glans van gekleurd haar en sluit schadelijke milieu-invloeden buiten. Door de gecertificeerde organische Tilia is de spray rijk aan plantaardige hormonen, polysachariden en proteïnen. 

ADVIES VERKOOPPRIJS: €44,50 


HERSTEL | PURELUXE REGIMEN

PureLuxe Replenishing Shampoo (50 ml): Een op sulfaatvrije aloë-gebaseerde natuurlijke shampoo met rijke, verzachtende ingedriënten speciaal voor droog en beschadigd haar. Herstelt het natuurlijke balans en beschermt de huideigen oliën van het haar. De shampoo is intensief hydratend en je kunt je er zelfs mee scheren.

PureLuxe Replenishing conditioner (50 ml): Deze herstellende conditioner is rijk aan antioxidanten en bevat vochtherstellende boters, die rijk zijn aan vetzuren en droog en schraal haar laten herleven met een mooie glans. De baobab reconstruerende plantproteïnen in deze shampoo zijn een plantaardig alternatief voor siliconen.

PureLuxe Replenishing Leave-In conditioner (60 ml): Deze Leave-In conditioner is verzachtend, egaliseert en zorgt voor een betere kambaarheid. De intense plantproteïnen trifecta van de baobab-boom, soja en quinoa bieden voortdurend zorg voor stevigheid, herstel en bescherming voor droog en beschadigd haar. 

ADVIES VERKOOPPRIJS: €41,00 


THIN-TERVENTIE | PUREPLENTY REGIMEN

PurePlenty Exfoliating Shampoo (50 ml): Shampoo met een zachte en actieve formule die de hoofdhuid reinigt en de haarzakjes opent voor optimale groei en beweging. De Ajuga reptans (kruipend zenegroen) plantenstamcellen en zaagbladpalm onderdrukken DHT (een testosteron-afgeleide dat haarzakjes verkleint en uiteindelijk de haargroei stopt) en bevorderen gezonde haarzakjes. 

PurePlenty Density Building Conditioner (50 ml): Superrijke conditioner met een volle formule om in het haar aan te brengen voor volume. Geeft een volle, glanzende uitstraling. De speciaal geprepareerde volume-creëerde proteïnen en plantaardige bioactieven ondersteunen het herstel van binnenuit. 

PurePlenty Nourishing Scalp and Strand Serum (23.7 ml): Een serum met een intens voedend extract dat de groei van haarzakjes stimuleert. Erwten scheuten bioactieve verhogen de dichtheid van het haar en cafeïne hydrateert en herstelt. Creëert meer volume en dichtheid door naar de bron te gaan. 

ADVIES VERKOOPPRIJS: €51,50


VOEL DE TINTELING | HARMONIC REGIMEN

Harmonic Invigorating Shampoo (50 ml): Shampoo geschikt voor fijn tot vettig haar. Deze IN favoriet maakt het haar schoon, luchtig en is absoluut verfrissend in ieder opzicht. Onze gifvrije formules zijn rijk aan antioxidanten die voeden, herstellen en ingrediënten bevatten die de hoofdhuid in balans brengen. Geen wrede sulfaten en siliconenvrij. 

Harmonic Invigorationg Conditioner (50 ml): Onze conditioner is luchtig en gifvrij. Helpt het haar te verzachten, voegt glans toe en de krachtige plantptroteïnen hebben een synergetische werking. Deze conditioner is vrij van siliconen en is ook als scheerschuim te gebruiken.

Styling Gel (60 ml): Een stevige gel voor droge of natte styling. Vlokt niet en ideaal om textuur en volume op te bouwen in haar van elke lengte of met elke textuur. Deze Styling Gel creëert een langdurig effect en onze organische gommen vervangen slechte, synthetische ingrediënten. 

ADVIES VERKOOPPRIJS: €36,00


OVER INTELLIGENT NUTRIENTS
Intelligent Nutrients is opgericht door schoonheids- en milieupionier Horst Rechelbacher. Intelligent Nutrients heeft de filosofie dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken voedzaam en veilig moet zijn, gebruikmakend van de meest geavanceerde natuurlijke, biologische en groene technologieën die beschikbaar zijn. Intelligent Nutrients bevat een uitgebreide lijn van schoonheids-, gezondheids- en lifestyle producten, vrij van chemicaliën of schadelijke giftige stoffen. De producten van Intelligent Nutrients zijn verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Oostenrijk, Benelux, Canada, Duitsland, Hong Kong, Italië, Singapore, Zwitserland, Noorwegen, Denemarken en Engeland. In Nederland en België zijn de producten verkrijgbaar bij schoonheidssalons, kapsalons en biologische winkels. Kijk voor een overzicht op: www.intelligentnutrients.nl/be.


INTELLIGENT INGREDIENTS

PURESERVE
DUURZAME BRUINE ALG (LAMINARA DIGITATA)

 • Beschermt tegen milieu verontreinigende stoffen en voedt het haar. Blokkeert vrije radicalen zoals rook, smog en andere verontreinigende stoffen met als resultaat gladder, glanzender en meer levendig haar. Behoudt mineralen als zink en zwavel voor een goede gezondheid. 

PURELUXE
BAOBAB RECONSTRUERENDE PLANTPROTEÏNEN

 • Plantaardig alternatief voor dimethicone (siliconen)
 • Verstevigt en ondersteunt de proteine-matrix voor veerkrachtiger haar dat minder vatbaar is voor beschadiging.
 • Verstevigt het haar en zorgt voor een toename van het vochtgehalte voor verbeterde elasticiteit en kracht.
 • Beschermt tegen chemicaliën, UV-straling en hitte-invloeden.
 • Verrijkt en verjongt het haar met aminozuren om pluizig haar beheersbaar te maken.
 • 29% sterker, 11% sterker dan onbehandeld natuurlijk haar.
 • 42% verbeterde glans en 10% minder pluis (75% meer vochtherstel gedurende 4 uur).

PUREPLENTY
AJUGA PLANTSTAMCELLEN

 • Werkt specifiek op de hoofdhuid om de natuurlijke ontwikkeling van DHT te remmen – een testosteron dat bekend staat om haaruitval en het veroorzaken van dunner wordend haar. 
 • 1000% hogere antioxidant-concentratie dan conventionele antioxidanten.
 • 40% effectiever dan synthetische werkzame stoffen die vaak gebruikt worden in de strijd tegen het lichaamseigen hormoon dat haar dunner maakt.

HARMONIC
KRACHTIGE, VERZACHTENDE INGREDIËNTEN UIT PLANTEN

 • Plantaardige alternatief voor synthetische kationische ingrediënten, die het haar anti-statisch maken. 
 • Pentaclethra is rijk en olie-achtig en zorgt voor geweldige kambaarheid en zachtheid van zowel vochtig als droog haar, met als doel droog of poreus haar te verzachten en te beschermen. 
 • Buriti en pentaclethra macroloba conditioneren, geven balans en helpen de kambaarheid, handelbaarheid, gezondheid en glans te verbeteren.

IN | ALGEN BIOACTIEVEN | PLANTAARDIGE BIOACTIEVEN | INTELLIMUNE SUPER SEED OIL COMPLEX ACTIEVE AROMATISCHE OLIËN 

UIT | PARABENEN | SILICONEN | FTALATEN | SYNTHETISCHE GEUREN | PETROLEUM 

ALLES WAT WE IN EN OP ONS LICHAAM AANBRENGEN MOET VOEDZAAM EN VEILIG ZIJN®.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *