Introductie: Mentho10 crème shampoo


“Begin de dag lekker fris met de koelste shampoo”

Alle producten van Mentho10 bevatten het natuurlijke ingrediënt menthol. Natuurlijke menthol is een extract van de plant Mentha Arvensis.

Onze nieuwe crème shampoo werkt hierdoor direct verkoelend, brengt de hoofdhuid tot rust en heeft een unieke verzorgende werking, waardoor jeuk verdwijnt. Mentho10 crème shampoo geeft het haar natuurlijke glans, soepelheid en volume.

Dé uitkomst bij huidirritatie

Onze eerste toepassing voor een onrustige huid was in poedervorm, een prettige samenstelling die nog steeds werkt. Talk- en mentholpoeder brengt de huid namelijk snel tot rust. Er ziin 4 varianten voor verschillende toepassingen, namelijk; Pure Talkpoeder 100% zuiver, Kinder Talkpoeder, Talkpoeder met natuurlijke menthol en Talkpoeder met extra menthol.

Naast onze natuurlijke poeders hebben we ook een crème en een gel. Mentholcrème werkt verzorgend, licht verkoelend en helpt een droge geïrriteerde huid herstellen. Mentholgel helpt bij een branderige en jeukende huid veroorzaakt door bijvoorbeeld insectenbeten, brandnetels of kwallenbeten. Ook is het een ideaal middel tegen zwangerschapsjeuk! Het werkt direct jeukstillend en verkoelend.

Mentho10 gebruikt in al haar producten 100% natuurlijke menthol, is dermatologisch getest, bevat geen parfum en is huidneutraal.

Kijk voor meer informatie op mentho10.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *