Etos Middenwaard viert heropening met klanten

Vrijdag 4 mei wordt het een feestelijke dag in het Heerhugowaardse winkelcentrum Middenwaard. Dan gaat om 9.00 uur de verbouwde Etos van de familie Komen weer open. “We vieren de opening van onze winkel samen met klanten. Er zijn leuke acties en we trakteren op gratis producten”, zegt winkelmanager Lisanne Ursem. Ook op zaterdag 5 mei wordt het bij de vernieuwde Etos extra gezellig. Van 11.00 tot 17.00 uur is er een beautyevenement. Wie wil, kan van de visagist gratis een persoonlijk advies krijgen.

De verbouwing van Etos is binnen de bestaande muren gebleven. Toch lijkt het, dankzij een slimme indeling, nu groter dan eerst. De winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel en heeft een moderne beauty- en geurenafdeling. Daar kunnen klanten kiezen uit verschillende merken en er ook gemakkelijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look. Medewerkers laten via een touch up graag zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan toepassen.

Van harte welkom
Het team van Etos bestaat uit vakkundige en klantvriendelijke medewerkers; vele werken al jaren in de winkel. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig advies. Lisanne Ursem is nog maar kort winkelmanager van de Middenwaardse Etos maar zij kent de winkel goed. “Hier begon tien jaar geleden mijn loopbaan bij Etos van de familie Komen. Dat ik nu terug ben, voelt echt als thuiskomen. Geweldig, om dan ook meteen aan de slag te kunnen in zo’n prachtig vernieuwde winkel. Ook namens alle medewerkers nodig ik iedereen uit om snel langs te komen. U bent van harte welkom!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *