Gloednieuwe Etos in Katwijk ’t Heen

Woensdag 25 september opent in Katwijk een gloednieuwe Etos. De winkel is gelegen in de wijk ’t Heen, in de passage van de Albert Heijn XL aan de Zeilmakerstraat. Om 9.00 uur gaan de deuren open. Winkelmanager Pauline Stobbe en haar medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. Speciaal ter gelegenheid van de heropening is het tot en met zaterdag 28 september extra gezellig in de winkel.

Pauline Stobbe heeft al jaren de Etos-winkels in Wassenaar onder haar hoede. “En voortaan ben ik drie dagen per week te vinden in Katwijk. Ik vind het een geweldige uitdaging om hier te starten met een nieuwe winkel en een nieuw team. De medewerkers hebben elkaar ontmoet en het klikt. Het is een enthousiast team. We hebben er zin in om klanten te verwelkomen in onze nieuwe Etos.”

Tips en advies
De winkel heeft het laatste concept van Etos. De indeling is modern en overzichtelijk, je ziet snel waar iets staat. Op de beauty- en geurenafdeling heb je keuze uit een groot aantal merken en vind je tips voor een andere look. Ook is er een uitgebreid aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen. De gediplomeerde medewerkers staan uiteraard altijd klaar om klanten te adviseren. Pauline Stobbe: “Wat je vraag ook is! We geven je graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten.”

Beautyevenement
Klanten krijgen bij de nieuwe Etos in de openingsweek bij besteding van vijf euro een product van het Etos eigen merk en bij 15 euro een handige big shopper. Op zaterdag 28 september is er in de winkel een beautyevenement. Klanten kunnen van de visagist gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *