Geen examens Pharmacon tot 28 april 2020

Pharmacon heeft de periode waarin zij geen examens afneemt, verlengd tot 28 april 2020. Dit betekent dat voor de vakdiploma’s van Drogist, Assistent-Drogist en Verkoop in de Drogisterij geen examens worden afgenomen tot 28 april a.s. Door tijdelijk geen examens af te nemen, hopen we verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Pharmacon handelt hiermee in lijn met de richtlijnen van de overheid.

Extra gratis proefexamens
We snappen dat het voor examenkandidaten, die hun examen al geboekt hadden staan in de periode tot 28 april, heel vervelend is. Je bent klaar om te laten zien wat je hebt geleerd, maar kunt dat niet doen door omstandigheden die buiten je om liggen. Voor al die examenkandidaten stellen wij extra gratis proefexamens beschikbaar voor de modules Adviseren 1, Adviseren 2 en Verkoop in de Drogisterij.

Kennis op peil houden
Vanaf donderdag 2 april kunnen examenkandidaten zich op www.pharmaconproefexamens.nl inschrijven voor de versie 2 van het proefexamen waarvoor ze examen gaan doen. Dit kan zonder code of betaling. Het proefexamen kan vijf keer worden gemaakt in een periode van 150 dagen. Zo kunnen kandidaten hun kennis op peil houden tot het moment dat wij de examens weer kunnen afnemen in onze testcenters.

Wij wensen alle examenkandidaten veel succes toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *