Feestje bij opening nieuwe Etos in Aalst-Waalre

Etos AalstInwoners van Aalst-Waalre kunnen voortaan terecht bij Etos in hun eigen plaats. De gloednieuwe winkel bevindt zich op het Winkelplein Den Hof in Aalst. “We gaan vrijdag 30 juni om 9.00 uur open”, zegt winkelmanager Dominique van Well. “We vieren een gezellig feestje en klanten worden natuurlijk getrakteerd. Namens al onze medewerkers nodig ik iedereen van harte uit om langs te komen. Speciaal ter gelegenheid van de opening zijn er scherpe aanbiedingen en leuke acties.” 

Klanten krijgen bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 1 juli organiseert de winkel een beautyevenement. Een visagist geeft vrijblijvend advies en klanten kunnen zich gratis laten opmaken. “Ook het weekend erna wordt het extra gezellig bij ons. Meer informatie hierover zetten we op onze Facebookpagina”, aldus de winkelmanager.

Enthousiaste reacties
In het pand van Etos zat voorheen een bankfiliaal. Na een flinke verbouwing werden er twee winkels gerealiseerd: Bruna en Etos. Hiermee is het aanbod op het Winkelplein Den Hof nog aantrekkelijker geworden. Dominique van Well is trots op haar Etos. “De winkel ziet er, met een inrichting volgens de allerlaatste Etos look & feel, modern en lekker licht uit. Klanten zullen er prettig winkelen.” De blikvanger is de fraaie beauty- en geurenafdeling. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd, er hangen tips over nieuwe stijlen en er is een speciale visagiestoel. “We geven onze klanten graag vrijblijvend advies. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen.” Etos heeft een gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Er zijn producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Ook verkoopt de winkel leuke cadeauartikelen en van alles voor de baby. Dominique van Well: “Bezoekers van Den Hof hebben enthousiast gereageerd op de komst van onze Etos. We voelen ons nu al erg thuis op het Winkelplein!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *