Feestje bij nieuwe Etos in Hoogkarspel

foto-team-etos-hoogkarspelOp woensdag 19 oktober gaat om 9.00 uur een gloednieuwe Etos in het Hoogkarspelse winkelcentrum Reigerspassage open. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. “We vieren een openingsfeestje”, zegt winkelmanager Ingrid Zwagemaker. “Er zijn leuke acties en speciale aanbiedingen. Voor de eerste 500 klanten ligt gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar.”

Na de opening blijft het extra gezellig bij de nieuwe Etos. Zo is er zaterdag 22 oktober een visagie-evenement. In de winkel zal een visagist aanwezig zijn die advies geeft. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken. Voor de kinderen is het zaterdag 29 oktober dolle pret. Dan staat het winkelcentrum Reigerspassage geheel in het tekenen van Halloween. In de Etos-winkel mogen kinderen zich laten schminken.

Verberne
De nieuwe Etos heeft een frisse, moderne uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. Opvallend is de beauty- en geurenafdeling met keuze uit een groot aantal merken. Bovendien vinden klanten op deze afdeling handige tips over nieuwe stijlen. De winkel is van het bekende familiebedrijf Verberne die op deze plek al een drogisterij had. De medewerkers hebben stage gelopen in Etos-winkels. Zij zijn daardoor goed op de hoogte van alle nieuwe producten. “We hebben een groot en gevarieerd assortiment, met naast de nieuwe ook bekende producten zoals Bountiful en Solgar. Overigens kan iedereen bij ons terecht voor het maken van pasfoto’s voor officiële documenten. Ook deze service zal gewoon blijven”, aldus Ingrid Zwagemaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *