Actief ondernemer met toekomstvisie kiest voor Pour Vous

pb-pour-vous-veul-1Wilfred Veul opent deuren van Pour Vous Veul in de Mare in Alkmaar

Dinsdag 11 oktober heeft Wilfred Veul de deuren van zijn Pour Vous parfumerie feestelijk geopend. De eerste combinatie van een Pour Vous parfumerie met een DA-drogisterij zal bijdragen aan de specialisatie van Veul in het hogere parfumeriesegment. Het bedrijf dat sinds 1969 bestaat is al jaren een begrip in Alkmaar. Een winkel met een toegewijd team die bekend staat om hun hoge kennisniveau en expertise.

Pour Vous staat voor veel aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. Het vertrouwde team van Veul kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Alkmaar en omstreken kennis te laten maken met het Pour Vous concept. Hierdoor zal de charme en toegankelijkheid nog meer benadrukt worden in de wereld van luxe cosmetica. Bij Pour Vous Veul bent u aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look.

Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.

ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming CK Hutchison Holdings uit Hong Kong. Met meer dan 12.800 winkels in 25 markten is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *