Feestelijke openingen bij Etos

Pleun opende Etos Spuistraat Den Haag


Na een grondige verbouwing is de vernieuwde Etos zaterdag 25 november feestelijk geopend door winkelmanager Elvira de Boer, Etos directeur Jan-Derek Groenendaal en The Voice-winnares Pleun. De vernieuwde Etos beschikt over een mooie en ruim opgezette beauty- en geurenafdeling. Er is keuze uit een groot aantal merken. Ook vinden klanten daar tips voor een compleet andere look. “Bovendien geven onze beautyexperts hierover graag advies. Via touch up bij de visagiebar laten we klanten zien hoe jezelf zo’n nieuwe look kan toepassen.” Voor het testen van producten zoals scrubs en douchegels is er in Etos een speciale geniusbar. Ook als het gaat om producten op het gebied van gezondheid en babyverzorging kunnen klanten goed terecht bij Etos. “We hebben een groot en gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze”, aldus de winkelmanager.De hele week zijn er nog speciale acties en trakteert Etos op gratis producten. Zaterdag 2 december tussen 11.00 en 17.00 uur wordt de openingsweek afgesloten met een beautyevenement waar klanten zich gratis kunnen laten opmaken.Vernieuwde Etos Wendelaarstraat in decembersfeer


Het is woensdag 29 november feest in het winkelcentrum aan de Alkmaarse Wendelaarstraat. Daar opent de vernieuwde Etos, ingericht volgens de allerlaatste formule. De winkel heeft een moderne uitstraling en beschikt over een fraaie beauty- en geurenafdeling. Etos gaat om 13:00 uur open, gelijktijdig met de eveneens vernieuwde Albert Heijn XL. De heropening wordt samen met klanten gevierd. “Wij trakteren op gratis producten”, vertelt Anita de Wit, winkelmanager Etos. “Klanten krijgen bij besteding van vijf euro een product van het Etos eigen merk, bij 15 euro een handige big shopper.” Ook op zaterdag 2 december is het extra gezellig bij Etos. Dan is er een evenement dat geheel in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen bij de visagist een persoonlijk advies en een makeover krijgen.

Decembersfeer
Anita de Wit: “De winkel is iets compacter dan voorheen maar door een slimme indeling zijn alle afdelingen gebleven. We bieden een groot assortiment. Bij ons gaat de klant het allernieuwste op het gebied van make-up, geuren en gezichtsverzorging ervaren.” In Etos is de decembersfeer al duidelijk merkbaar. Klanten vinden er bijzondere cadeausets en andere leuke cadeauartikelen. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze op het gebied van gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging en babyverzorging. De winkel is in december extra open zodat klanten meer gelegenheid hebben om inkopen te doen. “Zo kunt u bij ons terecht op zaterdag 23 december tot 20:00 uur en op tweede kerstdag van 12:00 tot 18:00 uur. Uiteraard pakken we alle cadeaus meteen feestelijk in”, aldus de winkelmanager.Feeststemming bij vernieuwde Etos in Zuilen 


Etos in het winkelcentrum Rokade in de Utrechtse wijk Zuilen is compleet vernieuwd. De winkel heropent op woensdag 29 november om 9.00 uur. Winkelmanager Rebecca de Raadt en haar team nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. Speciaal ter gelegenheid van de heropening trakteert Etos klanten op gratis producten. Op zaterdag 2 december is er een beautyevenement. Dan geeft een visagist beautyadvies en verzorgt makeovers. “Het wordt gezellig op de openingsdag”, zegt Rebecca de Raadt. “Er staat wat lekkers klaar en klanten ontvangen bij besteding van 5 euro een gratis product van het Etos eigen merk”. De feestelijke stemming van de opening blijft nog lang hangen. Zo zijn er de komende tijd extra koopavonden en koopzondagen. “Dan laten wij met een touch up aan klanten zien hoe je zelf een nieuwe look kan toepassen. Zo ziet iedereen er met de feestdagen prachtig uit!” De winkel is extra open op de zondagen 3 en 24 december, en langer open op 21, 22 en 23 december. Meer informatie staat op de Facebookpagina van Etos Zuilen.

Cadeaus
De afgelopen weken is er aan Etos in het winkelcentrum Rokade hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. De buitenkant heeft een moderne uitstraling. Binnenin is de inrichting volgens het allerlaatste concept van Etos. Opvallend is de ruim opgezette beauty- en geurenafdeling, met keuze uit bekende en nieuwe merken. “Omdat onze vernieuwde winkel overzichtelijk is ingedeeld, kun je bij ons prettig winkelen.” Etos heeft een groot en gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een uitgebreide keuze. Speciaal voor de feestdagen zijn er mooie cadeausets en andere leuke cadeauartikelen. “Natuurlijk pakken we alle cadeaus meteen feestelijk in”, aldus de winkelmanager.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *