Etos met Sunday’s nu ook in Leersum

Voortaan kunnen inwoners van Leersum terecht bij Etos in hun eigen dorp. De winkel bevindt zich in het pand van de voormalige DA aan de Honingraat 45. Op vrijdag 5 augustus om 9 uur gaat de nieuwe Etos open. “We hebben flink verbouwd. Alles ziet er nu fris en eigentijds uit. Onze winkel is bovendien ingericht volgens de allernieuwste Etos look & feel”, vertelt ondernemer Klaas-Jan Koelewijn. In het pand van Etos zit ook een schoonheidssalon en zonnestudio Sunday’s.

Speciaal ter gelegenheid van de opening trakteert Etos de eerste 1.000 klanten op een gratis nagellak of haargel. Zaterdag 6 augustus is er in de winkel een visagist aanwezig. Wie van haar advies over huidverzorging en make-up wil krijgen, is van harte welkom. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.

Vertrouwde, gezellige sfeer
De medewerkers die voorheen in de DA werkten, zijn nu aan de slag bij Etos. “Klanten zien de bekende gezichten dus terug en kunnen zo rekenen op de vertrouwde, gezellige sfeer”, zegt Klaas-Jan Koelewijn. Het assortiment van Etos is groot en gevarieerd. Er zijn gezondheidsproducten, leuke cadeau-artikelen en van alles voor de baby. De blikvanger is de mooie beauty- en geurenafdeling, met keuze uit een groot aantal merken. “En, klanten kunnen gerust zijn, ook de bekende merken zoals Solgar en Collistar blijven in het assortiment.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *