Amando gaat back to basic

Sinds jaar en dag is de slogan van AMANDO – “What men do”. Het mannenteam van AMANDO is recentelijk bij elkaar gaan zitten en heeft gekeken hoe de producten en geuren nog meer kunnen aansluiten op hetgeen mannen doen. Na een uitgebreide brainstormsessie, kwam de conclusie dat AMANDO met de producten te ver van de ‘gewone’ man afstond. De gewone Nederlandse man heeft behoefte aan duidelijke en praktische producten die betaalbaar zijn én lekker ruiken. Waar in 2014 nog een gezichtsverzorgingslijn aan het AMANDO merk werden toegevoegd hebben, is er besloten daar nu definitief afscheid van te nemen.

Geuren met een eigen karakter
AMANDO heeft 4 heerlijke geuren die elk een eigen karakter hebben. Je wilt tenslotte toch ook niet elke dag dezelfde kleren aan? Zo zijn er de volgende karakteristieke geuren te ontdekken in het AMANDO assortiment:

AMANDO Noir; Reeds sinds de jaren ’80 is deze geur van AMANDO dé topper. Deze klassieke geur waarin frisheid gecombineerd wordt met een rijke mix aan diverse kruiden en specerijen geven je een heerlijk gevoel van outdoor zijn.

AMANDO Mystery; Ben je meer op de versier tour? Dan kan de AMANDO Mystery je hierbij helpen. Deze zwoele mysterieuze geur bevat accenten van amber, muskus en balsamische noten.

AMANDO Intense; Je moet het maar durven… een geur te gebruiken die een statement achterlaat. Een heerlijke warme geur die toch iedereen wel ruikt als je langs loop. De naam van deze AMANDO geur is niet voor niets Intense. De AMANDO Intense geur is een mix van Lavendel, Kaneel en Cederhout. Een echte geur voor mannen die niet bang zijn!

AMANDO Sport; Sport wordt vaak geassocieerd met bier 😉 en met frisse geuren. Daarom heeft AMANDO sport een verfrissende geur met accenten van gember en peperpunt. Voor een verfrissende sportieve statement.

Producten zonder poespas
Bij de vernieuwing van het merk AMANDO is het assortiment flink uitgedund. Alleen de echte must-have producten van AMANDO zijn overgebleven. Een heerlijke Aftershave voor verfrissing van de huid na het scheren. Een iets sterker geparfumeerde Eau de Toilette spray zodat je toch een lekker geurtje kan opdoen. Een deodorant zodat je je nare zweetluchtjes kan maskeren én een heuse 3-in-1 douchegel. Lekker praktisch onder de douche. Je kunt je haren ermee wassen en tegelijkertijd je lichaam… en als je wilt kan je er ook nog mee in bad!

Een reactie

  • Is er eindelijk een goede shave&balsem crème, die dus van amando, dan gaan ze deze uit het assortiment halen, volgens mij heeft dat mannenteam van amando die deze beslissing heeft genomen geen of weinig smaak. Zonde!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *