Etos opent nieuwe winkel in winkelcentrum Keizerslanden

Etos KeizerslandenHet winkelcentrum Keizerslanden heeft er een mooie winkel bij. Vandaag opent daar een gloednieuwe Etos. De winkel bevindt zich in het nieuwe deel van het winkelcentrum, tegenover Gall & Gall. “We vieren de opening natuurlijk samen met klanten”, vertelt winkelmanager Carla Cornelesen. “Om 9.00 uur knippen we het lint door. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.”

Om de opening van de nieuwe Etos te vieren zijn er tot en met 25 februari speciale acties en leuke activiteiten. Voor klanten ligt er bij besteding vanaf 5 euro gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar; en bij besteding vanaf15 euro een handige big shopper. Kinderen mogen in de grabbelton op zoek gaan naar een leuk cadeautje. De feestweek wordt op zaterdag 25 februari afgesloten met een visagie-evenement. In de winkel is tussen 11.00 en 17.00 uur een visagist aanwezig die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.

Bekende gezichten
De nieuwe Etos is ruim van opzet en heeft een moderne en frisse uitstraling. Dankzij de grote ramen in de pui valt er veel daglicht naar binnen. De winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel en heeft een fraaie beauty- en geurenafdeling. “Daar vinden klanten een uitgebreid aanbod van luxe geuren, make-up en huidverzorgingsproducten. Ook hangen er tips voor een compleet andere stijl”, zegt Carla Cornelesen. Natuurlijk verkoopt de winkel leuke cadeauartikelen en van alles voor baby’s. De aankopen van klanten worden op verzoek feestelijk ingepakt. In de nieuwe Etos zien klanten bekende gezichten terug zoals Anneke en Melanie die eerst in de Stadsdrogist in Keizerslanden werkten. Deze winkel is verkocht aan Etos, de medewerkers zijn in dienst bij Etos gekomen en aan de slag gegaan in diverse vestigingen. Het team van Etos Keizerslanden bestaat behalve Anneke en Melanie uit medewerkers die uit andere Etos-winkels komen. “We kennen elkaar nog maar kort, maar het klikt. Het is gezellig in onze winkel!” zeggen de medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *