Etos opent in Nieuwe Niedorp, Toolenburg en Monnickendam

23 november opening Etos in Nieuwe Niedorp

?

?

Nieuwe winkel van John en Ans van der Stoop

In het winkelhart van Nieuwe Niedorp opent woensdag 23 november een nieuwe Etos. De winkel is van de ondernemers John en Ans van der Stoop. Zij hebben op dezelfde plek al jaren een drogisterij en gaan, samen met hun medewerkers, met Etos verder. “Klanten krijgen bij ons keuze uit een groot en eigentijds assortiment”, vertelt John van der Stoop. “Ook kunnen zij elke week profiteren van scherpe en leuke acties.” Wie bij de opening wil zijn, is van harte welkom. Om 8.30 uur wordt het lint doorgeknipt. De eerste 500 klanten krijgen een gratis gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. 

De winkel is volgens de nieuwste Etos look & feel ingericht. De afdelingen zijn ruim van opzet en het assortiment wordt aantrekkelijk gepresenteerd. Er is een mooie beauty- en geurenafdeling met tips voor andere stijlen. Daar vinden klanten een groot aantal merken, zoals Etos eigen merk en Collistar – een merk dat al jaren bij John en Ans wordt verkocht. “Uiteraard geven wij graag persoonlijk advies over cosmetica en geuren”, aldus Ans van der Stoop.

Beauty evenement op 26 november
Bij Etos in Nieuwe Niedorp kan iedereen terecht voor alle producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Ook verkoopt de winkel leuke cadeauartikelen. John en Ans bieden in hun Etos de vertrouwde extra service zoals de stomerij en het maken van pasfoto’s. De ondernemers en hun medewerkers nodigen iedereen uit om hun nieuwe winkel te bezoeken. “Kom langs! Het is gezellig in onze Etos, zeker op zaterdag 26 november. Dan hebben we een beauty evenement met een visagist. Wie van haar advies over huidverzorging en make-up wil krijgen, is van harte welkom. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.”


Nieuwe Etos Toolenburg opent deuren

etos-hoofddorp-toolenburgIn het Hoofddorpse winkelcentrum Toolenburg opent vrijdag 25 november om 9.00 uur een nieuwe Etos. Winkelmanager Desiree Zeer nodigt iedereen uit om langs te komen. Voor de eerste 500 klanten ligt er gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar. Ook zaterdag 26 november is het extra gezellig in de nieuwe Etos. Dan organiseert de winkel een beauty evenement. Een visagist geeft advies over huidverzorging en make-up. Klanten kunnen zich ook laten opmaken.

Desiree Zeer is blij om aan de slag te gaan in de Hoofddorpse vestiging. Ze woont in de buurt. “Het wordt voor mij dus een thuiswedstrijd. Toolenburg is een fantastische locatie om te werken. Mijn medewerkers en ik kijken reikhalzend uit naar de opening. We kunnen haast niet wachten om klanten te verwelkomen in onze Etos.”

Leuke cadeauartikelen
De nieuwe Etos heeft een frisse uitstraling en is ingericht volgens het allerlaatste concept. De winkel ziet er modern en aantrekkelijk uit, met als blikvanger de mooie beauty- en geurenafdeling. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips voor een compleet andere look. “Natuurlijk geven onze medewerkers graag vrijblijvend advies.” Speciaal voor de feestdagen is het assortiment uitgebreid met leuke cadeauartikelen. In december heeft de winkel verruimde openingstijden, zodat klanten meer gelegenheid hebben om inkopen te doen. “Uiteraard pakken we alle cadeaus meteen feestelijk in”, aldus Desiree Zeer.


Nu ook Etos in Monnickendam 

etos-monnickendamVoortaan kunnen inwoners van Monnickendam naar Etos in hun eigen woonplaats. De nieuwe winkel, gevestigd in winkelcentrum ’t Spil, opent op woensdag 30 november om 9.00 uur. Er zijn in de openingsweek tal van leuke acties en speciale aanbiedingen. Zo ligt er voor de eerste 500 klanten een gratis gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar. Op 3 december is er een beauty evenement. Een visagist geeft dan advies over huidverzorging en make-up. Klanten kunnen zich ook laten opmaken.

De ondernemer is het familiebedrijf Verberne die al jaren in ’t Spil een winkel heeft. “We gaan met dezelfde medewerkers verder met Etos”, vertelt winkelmanager Jolanda Zanders. De nieuwe winkel is gevestigd naast de oude drogisterij, in het leegstaande pand van de Rabobank. Door een flinke verbouwing staat daar nu een aantrekkelijke en moderne Etos. De winkel is volgens de nieuwste Etos look & feel ingericht. De afdelingen zijn ruim van opzet en het assortiment wordt aantrekkelijk gepresenteerd. Er is een mooie beauty- en geurenafdeling met tips voor andere stijlen. Daar vinden klanten ook een groot aantal merken, zoals Etos eigen merk en Revolution. De oude winkel van Jolanda Zanders en haar team staat bekend om de gemoedelijke sfeer. “Die hebben we gewoon meegenomen naar onze nieuwe Etos. Het is hier minstens net zo gezellig!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *