Etos in Nijhoffpassage Delft opent 20 september

Inwoners van de Delftse wijk Voorhof en omgeving kunnen voortaan naar Etos in hun eigen buurt. De winkel bevindt zich aan de Martinus Nijhofflaan, in het nieuwe complex Nijhoffpassage. “Onze Etos zit onder één dak met de vernieuwde Albert Heijn XL en Gall & Gall,” vertelt winkelmanager Lenie van der Hout. Woensdag 20 september om 17.00 uur gaan de drie winkels op feestelijke wijze open. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De nieuwe Etos is zeer ruim van opzet en alles ziet er modern uit. Het assortiment biedt uitgebreide keuze voor elke portemonnee. De beauty- en geurenafdeling is fraai. Klanten kunnen daar kiezen uit verschillende merken en er ook volop inspiratie opdoen over nieuwe stijlen. Lenie van der Hout: “Natuurlijk geven we iedereen graag advies over beauty en huidverzorging. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen.” De openingstijden van de nieuwe Etos zijn ruim. Klanten kunnen er elke werkdag van 9.00 tot 22.00 uur terecht, zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Etos trakteert!
In Etos aan de Martinus Nijhofflaan gaan tien medewerkers aan de slag. Sommige zijn nieuw aangenomen en wonen in de buurt. Andere medewerkers komen uit Etos-winkels uit de omgeving. “Ons team borrelt van enthousiasme. We kijken ontzettend uit naar de kennismaking met onze klanten. Namens al onze medewerkers nodig ik iedereen uit om langs te komen”, aldus de winkelmanager. Speciaal ter gelegenheid van de opening trakteert Etos. Zo lang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; bij 15 euro een big shopper. Het einde van de feestelijke openingsweek is een beautyevenement. Op zaterdag 23 september is in de winkel een visagist aanwezig. Klanten kunnen tips inwinnen en zich gratis laten opmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *