Etos Martin Boezerooij Hoogezand opent 4 februari

Etos HoogezandOp zaterdag 4 februari gaat er in Hoogezand een gloednieuwe Etos open. De winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel en heeft een moderne, frisse uitstraling. Opvallend is de beauty- en geurenafdeling waar klanten ook tips vinden voor een compleet andere stijl. “Om 9.00 uur gaan de deuren op de Gorecht Oost 8 voor het eerst open”, zegt ondernemer Martin Boezerooij. “Wij staan klaar om onze klanten te verwelkomen in onze nieuwe Etos!”

Op de plek van de nieuwe winkel zat voorheen een kleinere vestiging van Etos. Verderop op het Gorecht Oost had Martin Boezerooij een drogisterij. Beide winkels heeft de ondernemer nu samengevoegd in het ingrijpend verbouwde pand op nummer 8. In de nieuwe winkel gaan alle medewerkers van de twee oude vestigingen aan de slag. “Stuk voor stuk vakkundige en klantvriendelijke medewerkers. Zij zorgen voor een gezellige sfeer in de winkel.” Klanten vinden bij Etos een groot en eigentijds assortiment. Er is een uitgebreid aanbod van luxe geuren, make-up en huidverzorging. Ook verkoopt de winkel leuke cadeauartikelen en van alles voor de baby. “Het Eyelove Brillen-verkooppunt dat we in de oude winkel hadden, heeft uiteraard ook een plek in de nieuwe Etos gekregen”, aldus Martin Boezerooij.

Etos trakteert!
Etos viert de opening van de nieuwe winkel samen met klanten. Er zijn scherpe aanbiedingen en speciale acties. Voor klanten ligt er bij besteding van 5 euro gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar; bij 15 euro een handige big shopper. Ook is er op de dag van de opening een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. In de winkel zal er tussen 11.00 en 17.00 uur een visagist aanwezig zijn die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *