Etos Kerkstraat Hilversum viert feest

Van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 mei is het extra gezellig bij Etos aan de Hilversumse Kerkstraat. Na een flinke verbouwing gaat de winkel woensdag 29 mei om 9.30 uur weer open. De heropening wordt gevierd samen met klanten. Ondernemer Sophie Makker-Krijnen en haar team nodigen iedereen uit om langs te komen. Speciaal ter gelegenheid van de heropening zijn er tot en met vrijdag 31 mei leuke activiteiten. 

De winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel en biedt een groot assortiment. Er zijn beauty- en gezondheidsproducten, luxe geuren, cadeautjes en van alles voor de baby. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. “Onze blikvanger is de overzichtelijke beautyafdeling met een groot aantal merken. Daar vind je ook handige tips over nieuwe stijlen”, vertelt Sophie. “Natuurlijk geven we je graag advies en laten via een touch up zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze gediplomeerde medewerkers veel vertellen.”

Feestje!
Woensdag 29 en vrijdag 31 mei zijn er bij de vernieuwde Etos evenementen die geheel in het teken staan van make-up en verzorging. Klanten kunnen op die dagen bij de visagist een persoonlijk advies en een makeover krijgen. Tot en met vrijdag 31 mei krijg je bij besteding van vijf euro een product van het Etos eigen merk, bij 15 euro een handige big shopper. Ook na de opening blijft de Etos klanten verrassen met acties en activiteiten. “Elke maand organiseren we iets speciaals. Dat zetten we onder andere op onze Facebook”, zegt Sophie. “Over een paar maanden is er weer een feestje. Dan bestaat onze winkel 25 jaar. En dat jubileum vieren we natuurlijk weer graag met onze klanten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *