Kalisvaart Den Haag opent Etos in Leyenburg

Inwoners van de Haagse wijk Leyenburg kunnen vanaf 22 mei terecht bij Etos in hun eigen buurt. Om 8.30 uur opent in het winkelcentrum Leyenburg aan de Escamplaan/Volendamlaan de nieuwe winkel van de ondernemersfamilie Kalisvaart. Speciaal ter gelegenheid van de opening zijn er leuke acties en activiteiten. Zo is er op zaterdag 25 mei een visagist in de winkel aanwezig. Wie wil, kan dan gratis een persoonlijk advies en een make-over krijgen.

Drogisterij Parfumerie Kalisvaart bestaat al sinds 1976. “We hebben gekozen om verder te gaan met Etos, vanwege het uitgebreide assortiment, de scherpe acties en de grote vakkennis. Dit sluit prima aan bij onze eigen filosofie. Samen met Etos is ons bedrijf klaar voor de toekomst”, aldus Fred Kalisvaart.

Leyenburg
Het pand van Kalisvaart in winkelcentrum Leyenburg is verbouwd tot een aantrekkelijke en moderne Etos. Op de overzichtelijke beauty- en geurenafdeling hebben klanten keuze uit een groot aantal nieuwe en bekende merken. Je doet er gemakkelijk inspiratie op voor een nieuwe look. Er hangen overal tips. Ook geven de medewerkers graag advies en laten via een touch up zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen. 

Gezellige sfeer
Etos-Leyenburg biedt een groot aantal producten voor de gezondheid en dagelijkse verzorging, van alles voor de baby en de leukste cadeautjes. Voor elke portemonnee is er ruime keuze. Het Eyelove Brillen-verkooppunt heeft een plek in de nieuwe winkel gekregen. “Wat we ook uit de oude situatie hebben meegenomen is de gezellige sfeer”, vertelt Fred Kalisvaart. “Winkelmanager Sharida en haar team zullen u graag verwelkomen in de nieuwe Etos!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *