Beauty Service neemt Beauty XL over

Cosmetica importeur Beauty Service uit Best neemt per ingang van 23 mei 2019 Beauty XL over, importeur van CND™ voor de Benelux. Beauty Service heeft merken als Sans Soucis, Biodroga en Make up Factory in het portfolio. Met Beauty XL komt daar het Amerikaanse nagelmerk CND™ bij. 

“Met CND™ toegevoegd aan het portfolio van Beauty Service kunnen we een nog completer totaalpakket aanbieden”, aldus Roelof Hartog, directeur. “Daarnaast is Beauty XL marktleider binnen de professionele nagelindustrie en hecht veel waarde aan ondersteuning en educatie aan haar klanten. De twee bedrijven passen qua filosofie en bedrijfsvoering perfect bij elkaar en zullen door samenvoeging een nog sterkere marktpositie innemen en de klanten nog beter van dienst zijn.” De activiteiten en medewerkers van Beauty XL verhuizen per 3 juni naar Best, waar Beauty Service is gevestigd. De directeur-eigenaren van Beauty XL zullen per gelijke datum terugtreden uit de organisatie. 

“Beauty XL zal zoals onze klanten van ons gewend zijn bereikbaar blijven en wij blijven natuurlijk klaar staan voor alle vragen, ook omtrent de overname. Voor aankopen in de groothandel en voor trainingen kan iedereen terecht bij de nieuwe locatie. Wij hopen u hier snel te mogen verwelkomen”, aldus Jeroen Goudsmits, managing director. 

Beauty Service / Beauty XL
Industrieweg 154J 5683 CG Best
www.beautyservice.com
www.beautyxl.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *