Esthecin haarserum genomineerd voor de Professional Beauty Products of the Year 2019

Er is bijna geen branche te bedenken waarin jaarlijks zoveel nieuwe producten worden geïntroduceerd als de beauty branche. Maar welke innovaties waarderen beauty professionals nu het meest? De vakjury heeft inmiddels haar keuze gemaakt, o.a. het in Nederland ontwikkelde haarserum Esthecin is een van de kanshebbers. Nu is het woord aan de bezoekers van Beauty Trade Special! 

Esthecin haarserum is ontwikkeld naar aanleiding van het haarverlies van Esther. Van Montfort Laboratories heeft zich ten doel gesteld mensen met ongewenst haarverlies hun zelfvertrouwen terug te geven en hun veerkracht aan te spreken, net als met Esther is gebeurd. Esthecin haarserum is een innovatief haargroeimiddel op basis van natuurlijke ingrediënten. Voor dit haargroeiserum is gebruik gemaakt van een nieuwe techniek op basis van lipospherosomen. Hierdoor dringen de werkzame bestanddelen door de huid en worden getransporteerd naar de aanwezige haarfollikels. Esthecin is met succes klinisch getest op zowel mannen als vrouwen met androgeen en telogeen haarverlies. Esthecin hoeft slechts 2 maal per week licht in de hoofdhuid ingemasseerd te worden voor het beste resultaat. 

De Vakjury bestond dit jaar uit de volgende professionals:

  • Monique Lindeboom (voorzitter), beautyjournalist en uitgever van Beautyjounaal.nl
  • Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, opleidingscentrum in dermatologie
  • Sheryl Djadoenath – Vink, Nail designer, hair stylist & make – up artist
  • Maartje van Engelen, jounalist en beautyredacteur
  • Joost la Housse, brand and packaging designer bij Joost Identities
  • Michael Heffels, anti – aging specialist bij Huidinstituut Beauté

De vakjury maakte vandaag bekend welke producten zij uit alle inzendingen heeft genomineerd voor de Professional Beauty Products of the Year 2019. Dit zijn: 

Categorie Lichaamsverzorging
MerkProductBedrijf
DepileveCerazyme Rejuvenation WaxCare Cosmetics
EsthecinEsthecin haarserumVan Montfort Laboratories B.V.
LYCON Precision WaxingLYCON Pinkini Brazilian Hybrid Hot waxSmooth & Co

Stemmen tijdens de beurs
Al deze producten zijn te zien bij de ingerichte ruimte bij de Beauty Nominees op Beauty Trade Special, hét toonaangevende voorjaarsevent in de beauty branche dat op 6, 7 en 8 april wordt gehouden in de Utrechtse Jaarbeurs. Bezoekers kunnen, bij de hostessen die bij de producten staan, hun stem uitbrengen op hun favoriete product. Ook de vakjury spreekt haar definitieve voorkeur uit en deze stem telt voor 50 procent mee. De winnaars van deze Oscars van de beauty branche worden officieel bekend gemaakt tijdens de feestelijke gala-avond ter ere van de uitreiking van de Beauty Awards op zondag 14 april 2019. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *