Elze en Henk Venselaar openen vernieuwde Etos

Woensdag 23 oktober is het feest in het winkelcentrum van Beuningen. Om 10:00 uur opent de vernieuwde Etos van het ondernemersechtpaar Elze en Henk Venselaar. De winkel is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste concept. De heropening wordt gevierd met klanten. Tot en met zaterdag 26 oktober zijn er leuke activiteiten.

Zolang de voorraad strekt, krijg je bij besteding vanaf 5 euro een product van het Etos eigen merk. Bij besteding vanaf 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. De openingsweek wordt op zaterdag 26 oktober afgesloten met een beautyevenement. Klanten kunnen bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen. “Kom langs! Het wordt gezellig”, aldus Elze Venselaar.

Trots
De vernieuwde Etos ziet er modern uit en is overzichtelijk ingedeeld. Je kunt er terecht voor beauty- en gezondheidsproducten, luxe geuren, cadeautjes en van alles voor de baby.Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. Elze en Henk Venselaar zijn vooral trots op de beautyafdeling. Het assortiment omvat bekende maar ook nieuwe merken. Ook vind je er handige tips over nieuwe stijlen.

Deskundig
Al sinds 2002 zit Etos in het winkelcentrum van Beuningen. Het team bestaat uit vakkundige en klantvriendelijke medewerkers; vele werken al jaren in de winkel. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig advies. Elze Venselaar: “Wat je vraag ook is! We geven graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten. Ook kunnen we via een touch up laten zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan toepassen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *