Zie je in Zeist!

Karin Bloemen als boegbeeld voor de winkeliers en horeca van Zeist

De ondernemers van Centrum Zeist lanceren een nieuwe reclamecampagne om de unieke winkels, restaurants en cafés aan Zeist en de regio te presenteren.

Zeist bevat vele mooie winkels die gerund worden door de ondernemers zelf. Consumenten ervaren dit als een warm bad. De kennis en de kwaliteit van de winkeliers komt naar voren in de unieke producten die verkocht worden en het advies dat de ondernemers erbij kunnen geven. Een centrum zoals van Zeist wordt uniek gemaakt en de moeite om te bezoeken, juist door deze ondernemers.

Karin Bloemen onderstreept dat. La Bloemen was al betrokken bij de vorige kleinschalige campagne welke was gericht op de parkeeractie. Echter smaakte dat naar meer. Karin vertoefde regelmatig in Zeist en werd steeds enthousiaster. Vandaar dat samen met Hart van Zeist (en de PR groep van Stichting Centrum Management Zeist) werd gekozen voor een nauwere samenwerking in 2019 en 2020.

In de nieuwe campagne presenteert Karin verschillende sterke en unieke punten van Centrum Zeist. De campagne zal op verschillende manieren onder de aandacht komen in de regio. Niet alleen de bewoners van Zeist zullen de campagne ‘online’ en ‘offline’ (zoals huis aan huisbladen en buitenreclame) maar ook op verschillende manieren via social media.

“De winkels en horecagelegenheden zijn ècht authentiek ‘Zeist’. Dit mag de hele wereld weten! Daarom ben ik er ook trots op om onderdeel te zijn van de campagne om Centrum Zeist een positieve ‘boost’ te geven”, aldus een enthousiaste Karin Bloemen.

Zeist is mooi, uniek en bevat meer dan 350 bevlogen ondernemers. Daarom heet Karin iedereen welkom met de slogan ‘Zie je in Zeist!’.

Een reactie

  • Martien Schwencke

    Bizar verhaal ….Karin woont helemaal niet in Zeist en vergeet te vertellen dat hier de meningen nogal verdeeld zijn. Grote leegstand en door de inwoners zwaar bekritiseerde geldsmijterij onder het bestuur van de ook bij Amartis falende Burgemeester Koos Janssen veranderde het dorp.
    Afgelopen decennia zijn er veel lelijke projectontwikkelaars gebouwen neer gezet en heeft het dorp zijn ziel afgenomen ..Jammer dat Karin enkel voor het geld deze onzin aan de man brengt en daarmee Zeist niet dichter bij een oplossing van nu overheersende problematiek. Schaam je Karin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *