Eerste D.I.O. medewerkster rondt vijf magazines succesvol af

Onlangs is Ans Wiegmans van D.I.O. drogisterij Laageinde in Waalwijk tot haar eigen verrassing volop in het zonnetje gezet. In juli had ze haar jaarlijkse nascholingscusrus ‘Assistent-Drogist’ succesvol afgerond. Maar Ans is de allereerste medewerkster van alle D.I.O. drogisterijen die alle vijf de magazines van de opleidingen heeft binnen gehaald. En dat was natuurlijk wel een feestje waard. Ook alle medewerksters van DA, Kruidvat, Trekpleister en Etos die als eerste deze vijf diploma’s hebben behaald zijn op deze dag bezocht en gefeliciteerd. Zij kregen een koffer met daarin de eigen merken van alle vijf de drogisterijketens.

Ans werkt al bijna 10 jaar bij D.I.O. drogisterij Laageinde. Maar ook voordat ze bij D.I.O. Laageinde kwam werken, werkte ze al jaren bij een andere drogisterij. Omdat Ans van huis uit ook nog kapster is, is ze van vele markten thuis en van die kennis plukken haar klanten dankbaar de vruchten. Ook haar collega’s zijn blij met Ans; altijd opgewekt, ondernemend en vol humor, een aanwinst voor de winkel.

De klanten van D.I.O. drogisterij Laageinde weten dat je altijd met een persoonlijk, eerlijk en gedegen advies de winkel verlaat. Daarom zorgen de medewerksters er voor dat ze van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte blijven. Een keer per jaar volgt Ans dan ook de uitgebreide nascholingscursus. Want goed advies geven is een vak! Op het gebied van geneesmiddelen verandert er voortdurend van alles, je kennis opfrissen is een absolute must.

Ans Wiegmans is zeer leergierig, doet overal aan mee en is er als de kippen bij als er een cursus of workshop wordt aangeboden. Ans: “Ik vind leren gewoon leuk. Het is goed om je kennis bij te blijven spijkeren. Je wordt er altijd beter van. Veel van mijn klanten ken ik persoonlijk en ze verdienen het beste advies op al hun vragen. Als een klant hier tevreden de deur uitloopt, dan heb ik een topdag. Daar doe ik het allemaal voor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *