Holland & Barret opent shop-in-shop in Tesco

RetailNews meldt dat Holland & Barrett maandag zijn eerste shop-in-shop in een vestiging van Tesco heeft geopend. Deze zomer wordt het concept naar meer locaties uitgerold, zo laat de Britse supermarktketen weten.

De eerste vestiging bevindt zich in de Tesco Extra-winkel in Dudley en beschikt over ruim 120 vierkante meter. Klanten kunnen daar terecht voor een breed aanbod van de populairste merken van Holland & Barrett. Het personeel wordt getraind door de gezondheidswinkelketen zelf.

De nieuwe samenwerking is een vervolg op de introductie van verschillende winkels van kledingconcern Arcadia. Tesco beschikt in enkele grotere vestigingen over shop-in-shops van modezaken Dorothy Perkins, Burtons en Evans. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren waarop onze winkels de behoeften van onze klanten het best kunnen bedienen”, aldus ceo Matt Davies van Tesco in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Holland & Barrett ging eerder dit jaar al een samenwerking aan met Spar in het Verenigd Koninkrijk. In ons land beschikt de retailer alleen over eigen vestigingen, die voorheen onder de vlag van De Tuinen opereerden.

Bron: RetailNews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *