Drogist Bewust Beter Smerdiek heropend!


Op vrijdag 23 november heeft John Pals zijn winkel in Sint-Maartensdijk heropend. Drogist Bewust Beter Smerdiek is al 14 jaar een begrip in Sint-Maartensdijk, Smerdiek op zijn Zeeuws uitgesproken. De winkel is geheel aangepast naar de laatste Drogist Bewust Beter formule uitingen. De combinatie van Drogisterij, Huishoud en Speelgoed zorgt voor de lokale invulling.

De “Bewust Beter” wand laat duidelijk het onderscheidende assortiment in de winkel zien, welk in de folders terugkomt op de Bewust Beter pagina’s in combinatie met de scherpe acties die worden uitgelicht in de “Bewust Goedkoper” kopstellingen.  Ondersteuning met bijbehorend POS-materiaal en Social Media ondersteuning.

Het assortiment is uitgebreid, er zijn diverse merken aan het assortiment toegevoegd zoals Rabenhorst, CoCoa en Unipharma vitamines. De winkel heeft een nieuw eigentijdse uitstraling. Daarnaast zal Drogisterij Smerdiek haar klanten regelmatig gaan verrassen met proeverijen en demonstraties en zullen alle activiteiten te volgen zijn via Social Media.

Drogist Bewust Beter staat voor: 
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *