UniPharma breidt uit!


UniPharma, actief als groothandel, retail-organisatie en distributeur van gezondheids- en verzorgingsproducten, gaat uitbreiden. Vandaag werd de eerste paal voor de uitbreiding van het bestaande distributiecentrum door eigenaar Jacco van Liere en Johan Aalberts (Wethouder Economische Zaken van Middelburg) geslagen. Samen met alle medewerkers, vertegenwoordigers van Aannemersbedrijf Fraanje, waaronder Marco Bosman, en andere belangstellenden werd dit met een kopje koffie en gebak feestelijk gevierd.

UniPharma realiseert de komende maanden 4.200m2 extra magazijnruimte. Tevens komen er 4 nieuwe laad- en loskuilen bij en worden de kantoorruimtes gecentreerd aan de voorzijde van het pand. Zo geeft UniPharma ruimte aan de bestaande en verwachte groei, waarmee het mogelijk blijft om gezond te ondernemen en zo het uitbreidende aantal nieuwe klanten ook in de toekomst optimaal te blijven bedienen. Het nieuwe pand wordt duurzaam gebouwd en voldoet aan de laatste GDP regels. Naar verwachting zal het nieuwe distributiecentrum in het derde kwartaal van 2019 opgeleverd worden.


UniPharma koos er voor om op de huidige locatie aan de N57 in Middelburg uit te breiden i.p.v. te verhuizen, dit vanwege het waarborgen van de werkgelegenheid van haar medewerkers, de goede bereikbaarheid en de door de Gemeente beschikbaar gestelde bouwkavel grenzend aan het bestaande pand.


UniPharma is een familiebedrijf waarbij de klant 100% centraal staat.
Vanuit haar distributiecentrum bevoorraadt UniPharma meer dan 2000 drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, parfumeriespeciaalzaken en supermarkten in heel Nederland en België. Met het in de drogisterijmarkt breedst gesorteerde assortiment is UniPharma gespecialiseerd in verzorgings- en gezondheidsproducten.

Met een team van meer dan 180 medewerkers vaart UniPharma een duidelijke eigen koers, waarbij de focus op groeimarkten centraal staat. De klanten van UniPharma profiteren van een moderne logistiek en een flexibele organisatie met betrokken medewerkers. Omdat UniPharma haar retail-activiteiten niet loskoppelt van het groothandelstraject profiteren de aangesloten winkels direct van een efficiëntere werkwijze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *