donttellmum Eczeem Repair Junior

Effectieve eczeem behandeling voor baby’s en kinderen

De vernieuwde verpakking van donttellmum Eczeem Repair Junior is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels. Dezelfde formulering is klinisch bewezen effectief en geschikt voor baby’s én kinderen van 0 tot 12 jaar. Het product heeft hiermee een switch gemaakt van het babyschap naar het medicinale huidschap. 

Sneller, beter en langdurig resultaat
De crème beschermt, ondersteunt het herstel van de huidbarrière en verhoogt het vochtgehalte van de huid. Vermindert jeuk, roodheid en droogheid van de huid. 

De unieke klinisch bewezen werking 
De speciale combinatie van (alle) 3 huideigen lipiden die de natuurlijke structuur van de huid nabootsen, ondersteunen het herstel van de huidbalans/barrièrefunctie. Daarentegen bevatten andere crèmes slechts 1 of geen lipiden. 

Met de beste ingrediënten
De crème is vrij van cortisonen, bevat 100% plantaardige vaseline – de duurzame keuze voor langdurig effect – en colloïdaal havermout wat een beschermlaag vormt op de huid tegen bacteriën en allergenen. 

Over donttellmum 
donttellmum is het eerste zelfzorgmerk speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen van 0 tot 12 jaar. Bewezen effectief, de beste ingrediënten én vriendelijk in gebruik! De lijn van donttellmum bevat o.a. een Waterpokken Behandeling met unieke kwast en een vegan billenzalf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *